Metal Gear Rising: Revengeance

PlayStation 3, Xbox 360

Akció, Kardozós, hack and slash
Kiadó: Konami, Fejlesztő: PlatinumGames
A Metal Gear-sorozat legújabb, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő tagja, melyet maga Hideo Kojima jelentett be a 2009-es E3 Microsoft-konferenciáján.

Veterán producert veszített a Kojima Productions

Lapértesülések szerint a Death Stranding megjelenését követően elhagyta a Kojima Productions fedélzetét Kenichiro Imaizumi. A producer 2001 óta dolgozott együtt Hideo Kojimával.

Íme, a Games with Gold márciusi játékai

Jön a tavasz, kivirágzik a kert, ezzel együtt pedig megérkeznek a növények legnagyobb ellenfelei, a zombik is! Emellett klónpáncélt is ölthetünk, vagy belebújhatunk a Metal Gear-széria Raidenjének bőrébe.

Harmincéves a Metal Gear-sorozat

Tegnap ünnepelte a harmincadik születésnapját a Metal Gear és így a Metal Gear-sorozat. Habár a játék atyja, Hideo Kojima már nem dolgozik a Konaminál, az továbbra is számol a szériával.

49 millió eladott példánynál jár a Metal Gear-sorozat

A Konami legutóbbi üzleti jelentéséből az is kiderült, hogy mára több mint 49 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes epizódjaiból. Ezek után különösen vicces, hogy egy darabig biztosan nem készül nagygépes folytatás hozzá.

Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.

Új Metal Gearhez toboroz a Konami

Hiába távozott a cégtől Hideo Kojima, úgy tűnik, a Konami továbbra is számol a Metal Gear-sorozattal. Ezt támasztja alá egy álláshirdetés is, amely szerint a cég munkatársakat keres egy új Metal Gear-játékhoz.

Feloszlott a Kojima Productions?

Solid Snake japán szinkronhangja, Akio Otsuka a Twitteren hintette el, hogy a Metal Gear Solid-sorozat mögött álló Kojima Productions nincs többé. Megerősítés még nem érkezett, szóval egy pici remény még van az ellenkezőjére.

Frissítve: Már teaselik a Metal Gear Rising 2-t

Nagyon úgy néz ki, hogy készül a Metal Gear Rising: Revengeance második része. A Konami már el is kezdte teaselni a játékot, méghozzá a most hétvégén zajló Taipei Game Shown.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még nagyon év eleje van, alig kezdődött el a suli, pörög a vizsgaidőszak, a kiadók pedig még véletlenül sem csábítanának el benneteket a tankönyvek mellől: alig lesz játékmegjelenés a héten.

Frissítve: Januárban jön a PC-s Metal Gear Rising

A Kojima Productions azt ígérte nemrég, hogy gyakorlatilag "bármelyik nap" megjelenhet a Metal Gear Rising: Revengeance PC-s változata - az Amazon szerint egészen pontosan január elején lehet a premier.

Metal Gear Rising - bármikor jöhet a PC-s verzió

A készítők szerint nemsokára elkészül a Metal Gear Rising: Revengeance számítógépes változata, gyakorlatilag "bármelyik nap" felkerülhet a Steam kínálatába a játék. Ennél több konkrétumot nem hallottunk.

Ingyen Metal Gear Rising a PS Plus-tagoknak

A Sony bejelentette az európai PlayStation Plus-előfizetőknek szánt novemberi játékkínálatát, ezúttal négy cím ütheti a játékosok markát - kettő PlayStation 3-on, és kettő PlayStation Vitán.

Az első kép a PC-s Metal Gear Risingről

Hideo Kojima szerint "remekül néz ki" a Metal Gear Rising: Revengeance PC-s változata, ami még javában készül. A mester egy képernyőlopattal prezentálja nekünk, hogy a port munkálatai a tervek szerint haladnak.

Tegye fel a kezét, aki akar Metal Gear Rising 2-t!

Egyelőre inkább csak érdekesség, és felesleges komolyabb következtetést levonni belőle, de ennek is lehet örülni: a Konami a Metal Gear Rising esetleges folytatásáról kérdezgeti a játékosokat.

PC-re is jön a Metal Gear Rising

Hideo Kojima a minap bejelentette, hogy PC-re is elkészül a Metal Gear Rising: Revengeance. Ez volt ugyan az eredeti terv is, később azonban a számítógépes portot parkolópályára tették.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, a múlt héten mindenki előre felkészült a dogájára vagy a vizsgájára, mert a következő napokban akad majd egy-két érdekesség, ami miatt valószínűleg nem jut idő a tanulásra.

Képeken az új Metal Gear Rising-kiegészítő

A pletykák szerint május 9-én jelenik meg a Metal Gear Rising: Revengeance legújabb DLC-je, aminek a főszereplője nem más lesz, mint Raiden derék robotblökije - ezért még kapni fogok -, Blade Wolf.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Februárban a Dead Space 3 győzött Amerikában

Az amerikai játékpiac februárja borzasztó volt, hiába jelent meg viszonylag sok új cím a hónapban. A Dead Space 3 és a Crysis 3 is az élbolyban végzett, önmagában viszont ez még nem jelent semmit.

Még mindig a Crysis 3 vezeti a brit toplistát

Továbbra is a Crysis 3 csücsül a brit játékeladási toplista élén, miközben a Metal Gear Rising: Revengeance-t elkezdték kiszorítani az élbolyból a jól ismert slágercímek. Már csak a bronzéremre futotta neki.