Metroid: Other M

Akció
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Retro Studios
A Metroid sorozat újabb epizódja, amely jobbnak ígérkezik elődeinél.
Értékelés: 8.4

Metroidot akart csinálni a MercurySteam

A hírek szerint a Castlevania után a Metroidot is felmelegítette volna a MercurySteam, az ötletüket be is mutatták a Nintendónak. Nekik annyira nem jött be, de elképzelhető, hogy a projekt ennek ellenére megmenekül.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Huszonöt éves lett a Metroid-sorozat

Újabb Nintendo-slágercím töltötte be idén a huszonötödik születésnapját: Samus Aran, a páncélba bújt fejvadászhölgyemény 1986-ban mutatkozott be először, és nem kis meglepetést okozott a rajongóknak. Azóta a Nintendo egyik legfontosabb sorozataként tartjuk számon a Metroidot.

VGA 2010 - kik lesznek a győztesek?

Eseménydús éven vagyunk túl, s bár jó dolognak tartjuk azt, mikor az év legjobb játékait kell kiválasztani, az biztos, hogy ez a nemes feladat a legtöbbször nem túl egyszerű. A Video Game Awardson holnap hajnalban számos kategóriában fogják díjazni a legjobbakat: most négy kategória nevezettjeiről érkeztek kisfilmek.

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.

Tarolt a Halo: Reach Amerikában

Az NPD Group közzétette a múlt havi játékeladásokat összegző toplistáját, melyből ugyan - egy korábbi döntés alapján - a pontos számadatok kimaradtak, az jól látszik, hogy az új Halo az amerikai játékosokat sem hagyta hidegen. A Microsoft szerint több mint 3 millió példány fogyott a Reachből.

Álleejtős lesz a Nintendo következő konzolja

A cégvezetés ugyan egyelőre nem akarja megmondani, mikor is érkezik a Nintendo következő-generációs konzolja, ám arról biztosítottak mindenkit, hogy nem lesz egyszerű eset. Most ugyanezt erősíti meg a Metroid-sorozat egyik fő fejlesztője is, aki szerint le fog esni az állunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ellentmondásos, de mindig akkor jelennek meg a legérdekesebb címek, amikor senki nem ér rá: a héten kezdődik az iskola, erre majd' minden platformon találni olyan játékot, amit illene kipróbálnia mindenkinek, sőt a moziban is vetíteni fognak ezt-azt, hogy véletlenül se jusson semmire idő.

GC 2010: Ezeket a játékokat hozza el a Nintendo

A japán kiadóórás standjáról nem hiányozhat a Zelda, Donkey Kong és Metroid új része. Őszintén reméljük, hogy "nyomkodható" lesz a 3DS is.

Metroid: Other M - sztori előzetes

Samus Aran nem tűnt el: hamarosan megjelenik a Metroid: Other M, s mint azt már megszokhattuk, ezúttal is nagy hangsúlyt fektettek a történetre.

Szeptemberben jön Európába az új Metroid

AZ MCV értesülései szerint még szeptemberben boltokba kerülhet Európában a Metroid: Other M, így ha minden jól megy, nem sokkal többet várnunk a japán megjelenésnél.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Nintendo konferencia LIVEBLOG

A mai körömrágás-adag is kezdetét veszi a Nintendo konferenciájával, minden Wii és DS tulaj és mindenki más szeme ide szegeződjön. Élőben Miyamotoék partijáról.

Mozgásban a Metroid: Other M

Az új Metroid a Wii idei felhozatalának egyik legsúlyosabb címe lesz: a minap érkezett róla egy több, mint kétperces előzetes, benne iszonyatos mennyiségű gameplay-jel.

Lezajlott a Nintendo Media Summit - összefoglaló

Befejeződött a Nintendo Media Summit, amely bár nem sokkolta brutális bejelentésekkel újságíró közönségét, a konzolgyártó összes komolyabb címét felvonultatta.

Nagy bulit tart a Nintendo a hónap végén

Talán az X10 körüli felhajtást irigyelte meg a Nintendo, a hónap végén ugyanis ők is egésznapos sajtóösszejövetelt rendeznek, szintén San Fransiscóban.

E3 2009: Nintendo screenshot mánia

A ma esti galériafelhozatal különleges kiadás, ugyanis csak DS és Wii címek szerepelnek benne. Azok viszont vannak dögivel, panaszra nem lehet ok!

E3 2009: Mozgóképek a Nintendo konferenciájáról

A Nintendo konferenciájáról is megérkeztek a videók, amelyek között megleshető a legfrissebben bejelentett játékok is, amelyek DS-en vagy Wii-n teszik tiszteletüket.

E3 2009: Nintendo konferencia LIVE BLOG!

A Nintendo forradalmasította a játékipart, de vajon mivel készülnek idén? Mario? Zelda? Wii Fit Plus? Élő tudósításunkkal nem maradtok le semmiről!