Final Fantasy XIV Online

PC, PlayStation 3

Fantasy, MMO
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.

Friss részletek a Final Fantasy XIV: Endwalkerről

Pontos dátum, számos új infó és rengeteg friss látnivaló érkezett a Final Fantasy XIV Online következő nagy expanziójával, az Endwalkerrel kapcsolatosan, egyenesen a FFXIV Digital Fan Festről.

Final Fantasy XIV - lecsaptak a nyerészkedőkre

A Square Enix több mint ötezer játékost tiltott ki véglegesen a Final Fantasy XIV Online világából. A delikvensek valódi pénzért árultak játékbeli árukat vagy szolgáltatásokat, ezt pedig természetesen tiltja a felhasználói szabályzat.

Final Fantasy XIV - közeleg a PS5-ös bétateszt

Izgalmas híreket kaptak a Final Fantasy XIV rajongói a hétvégére: a Square Enix bejelentette, hogy hamarosan kezdetét veszi a PlayStation 5-ös kiadás nyílt bétatesztje, és bemutatkozott a legújabb kiegészítő is.

Ingyenes a Final Fantasy XIV: Starter Edition PS4-en

Az Egyesült Államokban hosszúhétvégéznek, a Square Enix ennek apropóján ingyenesen letölthetővé tette a Final Fantasy XIV: Starter Edition PlayStation 4-es változatát, amellyel egy teljes hónapon át nyúzhatjuk az MMORPG-t.

A Square Enix és a Capcom sem megy a PAX Eastre

Miután korábban a Sony lemondta a részvételét a bostoni PAX Eastről, most két újabb nagy kiadó csatlakozott hozzá. Sem a Square Enix, sem a Capcom fejlesztői nem vesznek részt a rendezvényen, bár nem minden programjuk marad el.

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

Final Fantasy XIV - 2B a láthatáron

Újabb előzetes érkezett a Final Fantasy XIV következő frissítéséről, melyben megcsodálhatjuk, hogy milyen az, ha az MMO világa találkozik a Nier atmoszférájával egy vadonatúj raid során.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.

Sorozat készül a Final Fantasy XIV alapján

A Sony Pictures és a Hivemind közreműködésével készít élőszereplős sorozatot a Final Fantasy XIV alapján a Square Enix. A találgatások alapján nem kizárt, hogy az adaptáció az Amazonnál vagy a Netflixnél landolhat később.

Tom Holland kicsit komolyan veszi a Final Fantasyt

Nyakunkon a Final Fantasy XIV: Shadowbringers megjelenése, a Square Enix pedig úgy gondolta, hogy egy vicces tévéreklámmal ágyaz meg a kiegészítő érkezésének. A főszerepben Tom Holland és Hannibal Buress.

E3 2019: Új előzetesen az FF XIV: Shadowbringers

Július elején kibővül a Final Fantasy XIV, így a hajnali konferencián bemutatkozott a Shadowbringers utolsó, premier előtti előzetese is. Az új kiegészítő többek között két új játszható kaszttal és frakciókkal bővíti az MMO-t.

Final Fantasy XIV Online - ingyenes a Heavensward

Ha megvan az MMO alapkiadása, de a DLC-kkel hadilábon állsz, akkor itt egy remek ajánlat a Square Enixtől. Egészen június 27-ig ingyen zsákolhatjuk be a Final Fantasy XIV Heavensward kiegészítőjét PC-n és PlayStation 4-en.

Final Fantasy XIV - részletek az új kiegészítőről

A tokiói Final Fantasy XIV Fan Fest keretei közt egy halom új látnivalóról és érdekes részletről rántotta le a leplet a Square Enix. A Shadowbringers megjelenése ugyanis nincs már túl messze, július elején esedékes a premier.

Final Fantasy XIV: Shadowbringers - íme, a dátum

A Square Enix még több részletet tárt fel a Final Fantasy XIV: Online legújabb kiegészítőjéről, s egyúttal a megjelenési dátumról is lehullt a lepel. A szamurájos Shadowsbringersre július elején csaphatunk le PC-n és PS4-en.

Önállóan is futtatható a Final Fantasy XV multija

Már standalone formában is lecsaphatunk a Square Enix JRPG-jének multiplayer részére. A Final Fantasy XV: Comrades tehát kivált az alapjátékból PS4-en és Xbox One-on, de a korábbi eredményeink megmaradnak.

Final Fantasy XIV - bemutatkozott a Shadowbringers

Lehullt a lepel az MMO következő nagy kiegészítőjéről, a Shadowbringersről. Egy teljesen új zónát, egy sokkal sötétebb történetet kapunk, valamint egy rakás friss kasztot is - köztük a régóta várt Blue Mage-et.

E3 2018: Final Fantasy XIV x Monster Hunter

Új trailerrel mutatkozott be a Final Fantasy XIV Online 4.3-as frissítése, az Under the Moonlight. A várt látnivalók mellett azonban olyan is jött, amire nem számítottunk: Jön a Final Fantasy és a Monster Hunter crossovere.

Final Fantasy XIV Online - traileren a 4.3-as patch

Előzetest és megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy XIV következő nagy frissítése. A 4.3-as sorszámú update folytatja a Stormblood történetszálát, valamint megnyílik az új Raid és Dungeon is.

Képeken a Final Fantasy XIV következő frissítése

A Square Enix közzétett egy halom screenshotot a közkedvelt Final Fantasy-MMO 4.3-as frissítéséről. Az Under the Moonlight címmel ellátott update egy vadiúj raiddel és pár új funkcióval bővíti az online játékot.