Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1665592189

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!
1656835200

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.
1655139243

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.
1635949809

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1575041400

Újabb Ubisoft-fejlesztők igazoltak a Stadiához

Úgy tűnik, hogy a frissen alakult Stadia Games and Entertainment szívesen szemezget az Assassin's Creed-széria fejlesztői közül. Jade Raymond után három fontos pozícióban álló exubisoftos szerződött le a Google stúdiójánál.
1558357200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!
1554470880

Assassin's Creed III Remastered teszt

Több mint hat év után érkezett felújított változat az Assassin's Creed III-hoz, melyet a tavalyi epizód szezonbérletének tulajai is bezsebelhetnek. A csomagba emellett bekerült az összes DLC, valamint Liberation alcímű mellékszál is.
1553500800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jócskán el leszünk eresztve vadonatúj játékokkal, és szinte minden platformon több izgalmas címnek örvendhetnek a játékosok. Sőt, még a mozikban is érdekes premierekre számíthatunk!