Mirror's Edge: Catalyst PC, PS4, XBOXONE

A nagysikerű Mirror's Edge rebootja, megújult eredettörténettel és grafikával.
1633284000

Még több EA-játék támogatja a GeForce Now-t

Nem éppen a legfrissebb címeket, de az Apex Legends után újabb játékokat vértezett fel GeForce Now-támogatással az Electronic Arts, így már az NVIDIA felhőjén keresztül is játszhatjuk azokat.
1619161200

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.
1605002400

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1591372800

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.
1487167200

Most egy hétig ingyenes az Origin Access

Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.
1478700000

Új játékokkal bővült az EA Access

Ahogy azt az Electronic Arts korábban megerősítette, ma további kettő, holnap pedig egy újabb játékkal bővíti az EA Access Vaultját, így ha előfizető vagy, érdemes lehet belesni.
1478188800

Jövő héten kibővül az EA Access kínálata

A Twitteren jelentette be az Electronic Arts, hogy a jövő hét folyamán az ígéreteknek megfelelően a Mirror's Edge: Catalyst is bekerül az EA Access kínálatába. Úgy tűnik, a Battlefront csak később érkezik.
1475920807

Három játékkal bővül az EA és az Origin Access

A közeljövőben további ingyenes címekkel bővül az Xbox One-os EA Access és a PC-s Origin Access Vaultja. Jön a Star Wars: Battlefront, az EA Sports UFC 2 és az új Mirror's Edge is. Most viszont a PopCap alkotásainak örülhetünk.
1470223800

Nem a Mirror's Edge-en múlt az EA negyedéve

Az Electronic Arts is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez alapján a cég elmúlt negyedéve közel úgy alakult, mint a tavalyi év hasonló időszaka. Érdekes viszont, hogy a Mirror's Edge: Catalystet még csak meg sem említik.