Mirror's Edge: Catalyst

PC, PlayStation 4, Xbox One

FPS, Sci-Fi
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: DICE
A nagysikerű Mirror's Edge rebootja, megújult eredettörténettel és grafikával.
Értékelés: 6.0

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.

Most egy hétig ingyenes az Origin Access

Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.

Új játékokkal bővült az EA Access

Ahogy azt az Electronic Arts korábban megerősítette, ma további kettő, holnap pedig egy újabb játékkal bővíti az EA Access Vaultját, így ha előfizető vagy, érdemes lehet belesni.

Jövő héten kibővül az EA Access kínálata

A Twitteren jelentette be az Electronic Arts, hogy a jövő hét folyamán az ígéreteknek megfelelően a Mirror's Edge: Catalyst is bekerül az EA Access kínálatába. Úgy tűnik, a Battlefront csak később érkezik.

Három játékkal bővül az EA és az Origin Access

A közeljövőben további ingyenes címekkel bővül az Xbox One-os EA Access és a PC-s Origin Access Vaultja. Jön a Star Wars: Battlefront, az EA Sports UFC 2 és az új Mirror's Edge is. Most viszont a PopCap alkotásainak örülhetünk.

Nem a Mirror's Edge-en múlt az EA negyedéve

Az Electronic Arts is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez alapján a cég elmúlt negyedéve közel úgy alakult, mint a tavalyi év hasonló időszaka. Érdekes viszont, hogy a Mirror's Edge: Catalystet még csak meg sem említik.

Amerikai toplista: nagyon hiányzott a Batman

Alaposan visszaesett az amerikai játékpiac forgalma júniusban, az NPD Group szerint ebben komoly szerepet játszott, hogy most nem volt olyan kaliberű megjelenés, mint amilyen tavaly a Batman: Arkham Knighté volt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az E3 csak a jövő héten kezdődik, a kiadók már most elkezdték csepegtetni az infókat a következő néhány hónap legfontosabb játékairól. A mi időnket most ezek feldolgozása tölti ki főleg, pedig játszani is lenne mivel...

Mirror’s Edge: Catalyst - ilyen lesz a harc

Noha a harc nem tartozott az előd erősségei közé, a DICE megígérte, hogy a Mirror’s Edge: Catalyst esetében ez meg fog változni. Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt videó mutatja be a játék csetepatéit.

Készül a Mirror's Edge-tévésorozat

A Deadline beszámolója szerint az Endemol Shine Studios megszerezte a Mirror's Edge-jogokat, így tévére költözik Faith rohangálós, parkouros kalandja. A játék új része jövő hónapban mutatkozik be.

Mirror’s Edge: Catalyst - trailer a megjelenés mellé

Ugyan még két hét hátravan a Mirror’s Edge: Catalyst premierjéig, az EA már most kiadta a játék launch trailerét. Nincs meglepetés: Faith háztetőkön ugrál, néha harcol, miközben borsot tör a korrupt vezetés orra alá.

Mirror's Edge: Catalyst - öt nappal korábban

Ha EA Access- vagy Origin Access-előfizető vagy, akkor öt nappal korábban kipróbálhatod az új Mirror's Edge-et. Annyi megkötés van, hogy csak hat órát nyúzhatod ingyen a DICE játékát a hivatalos premier előtt.

Késik a Mirror's Edge: Catalyst

Szerencsére azonban nem sokat. Bő két héttel később, június elején vethetjük bele csak magunkat Faith kalandjaiba. A fejlesztők elmondása szerint az új online rendszer miatt csúszik a játék.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Ilyen gép kell a Mirror's Edge: Catalyst alá

Ha meghívtak a bétatesztre, vagy csak simán szeretnél beruházni a PC-s Mirror's Edge: Catalystbe, akkor most már tudni fogod, hogy a masinád elbírja-e Faith legújabb kalandját. Befutott a játék gépigénye.

Mirror's Edge: Catalyst - jövő héten indul a béta

Az Electronic Arts megerősítette, hogy jövő héten rajtol el a Mirror's Edge: Catalyst korábban beharangozott zárt bétája. Az ötnapos próbakörben viszont nem csak a multiplayer módot, de az egyjátékos szekciót is kipróbálhatjuk.

E3 2016: Az EA menetrendje

Januárban tudtuk meg, hogy az Electronic Arts nem készül külön standdal az E3-ra, de ez nem jelenti azt, hogy nem konferenciázna. Hétfő helyett vasárnap lesz az EA Play nevű rendezvény Los Angelesben és Londonban.

Mirror's Edge: Catalyst - videónaplón a történet

Új fejlesztői naplót kapott a Mirror's Edge: Catalyst. A készítők többek között Faith hátteréről, a történetről, a játéknak otthont adó helyszínről és a különböző frakciókról is mesélnek.