MechWarrior 5: Mercenaries

PC

Akció, Robotos
Kiadó: Piranha Games, Fejlesztő: Piranha Games
A MechWarrior 5-ben újra az egyjátékos kampány kerül előtérbe.
Értékelés: 7.0

Májusban új platformokra látogat a MechWarrior 5

Noha az utóbbi időben a készítők mindent elhalasztottak MechWarrior 5-fronton, amit lehetett, így legalább egy napon rajtolhat el a játék konzolos változata és az első nagyobb kiegészítő.

MechWarrior 5 - késik a steames megjelenés

December 10-én telik le az egyéves Epic Games Store-exkluzivitása a MechWarrior 5: Mercenariesnek, azonban tovább csúszik a játék steames és GOG-os debütálása a Cyberpunk 2077 érkezése miatt.

Megérkeztek a modok az Epic Games Store-ba

Az Epic Games tovább fejlesztgeti az online játékáruházát. Az achievementek után egy újabb népszerű funkcióval, a modok támogatásával bővül a program. Az első kísérleti nyúl a MechWarrior 5: Mercenaries.

Az Xbox Game Pass második májusi hulláma

Hiába kaptunk már május elején egy adag játékot az Xbox Game Pass kínálatába, nem ér véget a hónap második adag nélkül. A már beharangozott Alan Wake mellett a Minecraft: Dungeons és a Cities: Skylines is várja az előfizetőket.

Csúszik a MechWarrior 5 kiegészítője

Az eredeti tervek szerint áprilisban kellett volna megjelennie, ehhez képest az év első felében már nem fogjuk megkapni a MechWarrior 5 kiegészítőjét. Cserébe viszont masszívabb tartalom vár ránk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Launch traileren a MechWarrior 5: Mercenaries

A Piranha Games napokon belül megjelenteti a MechWarrior 5: Mercenariest, melynek örömére egy friss előzetes is érkezett. Sajnos azonban az is kiderült, hogy a rajt időpontjában nem lesz sem sugárkövetés, sem pedig DLSS a játékban.

Minden, amit tudni kell a MechWarrior 5-ről

Nyakunkon a MechWarrior 5: Mercenaries megjelenése, így a Piranha Games jóvoltából érkezett egy friss hangulatfokozó, ami a játék főbb elemeit részletezi. A lényeg persze nem változik, most is az a cél, hogy domináljuk a csatamezőket.

Az Epic Games Store-ba költözik a MechWarrior 5

Ugyan már 15 éve várunk a MechWarrior következő teljes értékű egyjátékos epizódjára, de úgy néz ki, hogy a korábban belengetett szeptemberi rajt csúszik. Ráadásul a Steam helyett az Epic boltjából lehet majd beszerezni az alkotást.

MechWarrior 5: Mercenaries - gyertek már, mechák!

Már 15 éve várunk egy teljes értékű egyjátékos MechWarriorra, ám a Piranha Games nem kapkodta el a fejlesztést. Évekkel a bejelentés után a MechWarrior 5: Mercenaries lassan révbe ér, az új trailer már egy kiforrott anyagról tanúskodik.

Szeptemberben érkezik MechWarrior 5: Mercenaries

Amióta 2017-ben megérkeztek az első felvételek a MechWarrior 5-ről, azóta minden egyes videón tetten érhető némi javulás, és ez ezúttal sincs másképp. Jövőre végre már akció közben is ki lehet majd próbálni.

2019-re csúszik a MechWarrior 5: Mercenaries

Noha a meches akciójátéknak decemberben kellett volna érkeznie, a Piranha Games sajnálattal jelentette be, hogy ebből nem lesz semmi, csak valamikor 2019-ben számíthatunk a MechWarrior 5: Mercenaries premierjére.

Így rombolunk a MechWarrior 5: Mercenariesben

A Piranha Games és az IGN közös videójából végre többet is megtudhatunk a MechWarrior 5: Mercenaries elpusztítható elemeiről. Nem csupán látványos a rendszer, hanem komoly taktikai lehetőségekkel is kecsegtet.

Változatos terepek a MechWarrior 5-ben

A Piranha Games újra megmutatta a MechWarrior 5: Mercenariest, amely egy olyan rész lesz, amire a rajongók már régóta vágynak: egyjátékos és kooperatív lehetőségekkel felvértezett akciójáték. Se több, se kevesebb.

MechWarrior 5 - Atlas akcióba lendül

Sajnos a vártnál kicsit később, csak a jövő év végén jelenik meg a Piranha Games fejlesztésében készülő, egyjátékos kampányt is kínáló MechWarrior 5. Cserébe a múltkori tízperces videó mellé oda tudunk tenni egy újabb, 15 perceset is.

Még egy évet várnunk kell a MechWarrior 5-re

A hétvégén lezajlott az idei MechCon, a Piranha Games pedig megerősítette, hogy a MechWarrior 5: Mercenaries kooperatív móddal és teljes modtámogatással jelenik meg 2018 decemberében. Hosszúra nyúlik a várakozás.

Tíz percig mozog a MechWarrior 5: Mercenaries

A Piranha Games pont egy éve jelentette be a MechWarrior ötödik részét, s azóta nem sokat hallottunk a mechás címről. Szerencsére a Polygon kipróbálta az aktuális verziót, így egy tízperces gameplay videóval gazdagodtunk.

Készül a MechWarrior 5: Mercenaries

A MechCon 2016 alkalmával a Piranha Games bejelentette a MechWarrior-sorozat ötödik epizódját. A folytatásban a fejlesztők eltávolodnak az online csataterektől és újra az egyjátékos kampány kerül előtérbe.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

Új MechWarrior a Transformers 2 készítőitől

Nem is oly rég jelent meg a Piranha Games által fejlesztett Transformers folytatásának játékváltozata, s a fejlesztők most az új Mech Warrior részen dolgoznak.