Michael Jackson: The Experience

PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Wii, Vita

Zene, Ügyességi, Tánc
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Ubisoft Montreal
A 2009-ben elhunyt Michael Jackson nagyszerű dalait tartalmazza majd ez a táncjáték. A Wii-s változat mellé a mester kesztyűjének másolata is ajándékba jár!
Értékelés: 5.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.

A vártnál jobban, de pocsékul teljesített a Ubisoft

Bár a bevételei nagyot zuhantak, a várakozásokhoz képest mégis jobban teljesített az első pénzügyi negyedévében a Ubisoft. A cég a viszonylag kedvező eredmény ellenére az egész évet nézve nem változtatott az előrejelzésein, vezérigazgatója pedig nyilatkozott a tabletes terveikről is.

Frissítette megjelenési listáját a Ubisoft

Itt a Gamekapocs berkein belül szeretjük a megjelenési listákat, mert ez mindig azt jelenti, hogy időben le tudunk foglalni egy-egy játékot tesztelésre. A Ubisoft most áttolta nekünk, milyen játékokra számíthatunk még a 2011-es évben, s úgy tűnik, lesznek még nagy címek.

E3 2011: Generációt vált a Michael Jackson-játék

Úgy könyörögtem, hogy nagyon, erre tessék: a Ubisoft bejelentette a Michael Jackson táncjáték legújabb átiratait: ezúttal Nintendo 3DS-en és PlayStation Vitán fogja tiszteletét tenni a program. A Ubisoft belehúz a táncos műfajba, elvégre szépen kaszál a Just Dance és a Jacko címmel is.

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Múlt héten nagyon szűkös volt a felhozatal, a mostani már nem annyira: a jó hír, hogy ezúttal össze lehet futni nagyobb címekkel is, a rossz viszont az, hogy ezen nevek játékos kivetülései bizonyítottan pocsékra szoktak sikerülni. Azért vessünk rájuk egy pillantást!

Jól fogy a Michael Jackson: The Experience

Hiába beszélnek többen a halott legenda nevének sárba tiprásáról, ahol Jacko hagyatékából szeretnének többen meggazdagodni, a Ubisoft csak örülhet ennek, hiszen több mint hárommillió példányban kelt el a Michael Jackson: The Experience, holott a nagykonzolos változatok csak a jövő héten érkeznek.

A Black Ops lett Amerika legkeresettebb játéka

A múltkori visszaesés után ismét nőttek a játék- és a konzoleladások az Egyesült Államokban. A februári hónap győztese az Xbox 360 és a Call of Duty: Black Ops volt, sőt utóbbi az ország legkeresettebb játékává vált, miután 13,7 millió példányt vittek haza belőle az amerikai játékosok.

Januárban is a Black Ops volt az amerikai kedvenc

Az NPD Group közzétette a januári toplistáját az amerikai játék- és konzoleladásokról, s bár a piac szinte minden szempontból gyengébben szerepelt a tavalyi évhez képest, a kiegészítők értékesítései szerencsére javítanak egy picit az összképen. A slágercím továbbra is a legújabb Call of Duty volt.

Ubisoft: 6,5 millió Brotherhood, növekvő bevételek

Végre a Ubisoft is közzétette a tavalyi év utolsó negyedére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, amiből többek között az is kiderült, hogy a francia illetőségű cég legfontosabb címei közé az Assassin's Creed és a casual játékosoknak szánt Just Dance sorozatok tartoznak.

Áprilisban jön a kinectes Michael Jackson-játék

A Pop Királyának lenni igen felelősségtudatos foglalkozás, a Ubisoft Michael Jackson: The Experience-ét Jacko színpadi előadásai és videói ihlették. Az Xbox 360-as verzióra tavaszig még várni kell, áprilisban mozoghatunk úgy a szenzor előtt, mint a legendás Jacko.

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.

Anglia - a Black Ops visszaelőzte a GT5-öt

Kíváncsiak leszünk, hogy pár hét alatt mekkora eladásokat tud produkálni a Gran Turismo 5, mert látszólag nem kaszál annyira, mint azt sokan várnák tőle. Angliában, a világ legnagyobb autórajongó országában például jelenleg csak a negyedik helyen áll a listákon.

Vuvuzelával harcol a Ubisoft a kalózok ellen

Emlékeztek még a nyári focivébére? Tudtok mondani egy dél-afrikai futballjátékost? És egy tradicionális népi hangszert? Na ugye. A vuvuzelákra mindenki emlékszik, jobbára még azok is, akik egyébként annyira kerülik a focit, amennyire csak lehet. És a Ubisoft most velük áll bosszút a kalózokon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.

A Ubisoft megvette a Jacko-játék fejlesztőit

Olyannyira biztos a pop királyának életfilozófiáját megcélzó játék sikerében a francia kiadó, hogy megvásárolta annak fejlesztőit, a Longtail Studiost. Enyhe szkeptikussággal állunk a Michael Jackson: The Experience előtt, vajon tényleg ennyi potenciál van a témában, hogy a Wii verzióhoz fehér kesztyűt mellékelnek?

Vezető Kinect-fejlesztő akar lenni a Ubisoft

A Ubisoft amerikai részlegének elnöke, Laurent Detoc beszélt a Gamasutrának a kiadó jövőbeli terveiről. Detoc szerint vezető Kinect-fejlesztők akarnak lenni a külsős cégek között, hiszik, hogy a táncjátékok előtt óriási jövő áll, és kevesebb játékot készítenek majd, de azok legalább kidolgozottabbak lesznek.

GC 2010: Biztos zenék a Michael Jackson játékban

Az Ubisoft nem kevesebb, mint hét Michael Jackson nótát jelentett be Kölnben, amelyek biztosan helyet kapnak a pop királyát előtérbe helyező The Experience-ben. A számok egyaránt táncolhatóak és énekelhetőek lesznek, kihasználva mindhárom célplatform mozgásérzékelős technológiáját.

GC 2010: Befutott a Ubisoft felhozatala is

Tovább növekszik a zsezsegés a kölni GamesCom körül: ma megkaptuk a Sony konferencia biztos felhozatalát, nem sokkal később pedig a Ubisoft lista is beesett.