NCAA Football 10

Új játékmódokkal és továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával érkezik az NCAA Football új része.
1350543600

Megint beperelik az EA Sportsot

Ismét csoportos keresetet nyújtottak be az EA Sports ellen, amihez bármilyen amerikai állampolgár csatlakozhat, ha megvásárolta a Madden NFL vagy NCAA Football valamelyik részét az elmúlt hét és fél évben. A per azért indult a kiadóval szemben, mert az versenyellenes módon sajátította ki magának az NFL jogait.
1310562053

17 régi játékának szerverét kapcsolja le az EA

Haladni kell a korral, bizony a régi klasszikus játékok online szegmensét is elkerüli a játékosok figyelme. Egy szerver üzemeltetése pedig költséges még az olyan kiadók számára is, mint az EA. Így esett meg most, hogy számos régi kedvenc és demó multiplayer szerverét zárja be a cég.
1294239739

Újabb EA-játékok szerverei állnak le

Szinte menetrendszerűen újabb EA-játékok szerverei fognak leállni a közeljövőben. Bár a kiadó szerint az efféle döntés sosem könnyű, a szerverek üzemeltetése túl sok munkát jelentett ahhoz képest, hogy az online rendszeresen játszó rajongóiknak mindössze az 1 százalékuk vette igénybe őket.
1293098417

Jóváhagyta a bíróság az EA elleni csoportos pert

Nehéz karácsonya lesz az Electronic Arts jogi osztályának: nem elég, hogy az Activision 400 millió dollárra perelte az óriáskiadót az Infinity Ward botrány miatt, most a bíróság a Madden NFL kapcsán beadott csoportos keresetet is jóváhagyta, a játékosok visszakövetelhetik a pénzüket.
1257847860

Játékokat állít le, dolgozókat küld el az EA

Az Electronic Arts több játék fejlesztését is leállította most ősszel, jövő tavaszig pedig nem kevesebb, mint 1500 dolgozójától készül megválni.
1247595000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz túlzottan erős hetünk, azonban a Monkey Island feldolgozása kihagyhatatlan darab lesz - a többieket inkább az ínyenceknek ajánljuk.