Defense Grid: The Awakening

A népszerű tower defense stílust képviselő Defense Grid: The Awakening az igényesebb, teljesen 3D-s irányvonalat követi, de legalább annyira élvezetes, mint a 2D-s elődök!
1627020000

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

A csütörtöki nap szép lassan összeforr a tudatalattinkban az Epic Games Store ingyenes játékainak a debütálásával, az üzlet pedig tartja a menetrendet ezen a héten is - ezúttal ismét két játékot zsákolhatunk be bérmentve.
1626415200

Már tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Újabb hét, újabb Epic Games Store-ajándékjátékok váltak letölthetővé. A korábbi ígéreteknek megfelelően ezúttal az Obductiont, illetve az Offworld Trading Companyt adhatjuk ingyenesen hozzá a könyvtárunkhoz.
1608483600

Defense Grid - az Epic Games Store mai ajándéka

Az Epic Games Store lenyomta a padlógázt, naponta kapjuk tőlük a karácsonyi ajándékokat. Menetrendszerűen befutott a mai alany is, amely nem más, mint a Defense Grid: The Awakening.
1461688200

Games with Gold - ezek jönnek májusban

Major Nelson blogján hivatalosan is bemutatkoztak a Games with Gold májusi játékai. A lista ezúttal nem lett olyan erős, mint az áprilisi, de így is egész jó címeket kapnak a Gold-előfizetők.
1372689000

Ezzel a játékkal indul a Games with Gold akció

Mától veszi kezdetét hivatalosan a Microsoft Games with Gold akciója, először a Defense Grid: The Awakeninget tölthetik le ingyen a Gold-előfizetők. Ami egy négyéves Xbox Live Arcade-cím.
1251742320

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Fiatalok! A jó hír az, hogy kezdődik az iskola, az viszont kevésbé jó, hogy mostantól nem árt odafigyelni az időbeosztásunkra, ha minden jó címet ki szeretnénk próbálni.
1249296060

Defense Grid: The Awakening kedvcsináló videó

Egy rövid kedvcsináló videó érkezett a Hidden Path tavaly év végén megjelent játékáról, a Defense Grid-ről. Aki még nem hallott volna róla, az sokból maradt ki!