Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled

Az 1992-es, SNES-re megjelent Turtles in Time feldolgozása Xbox LIVE Arcade tartalomként. Kowabunga!
1327478400

Tini Nindzsa Teknőcök-játék a Rocksteadytől?

Az a szóbeszéd járja, hogy a Rocksteady jelenleg egy Teenage Mutant Ninja Turtles-címen dolgozik, amit Manhattan Crisis néven emlegetnek. Tényleg igaz, hogy a Batman-játékok után ezúttal gyerekkorunk kedvenc teknőceit rázza gatyába a brit stúdió?
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1264002960

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.
1250287200

Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled

Leonardo, Raffaello, Michelangelo, és Donatello. A rejtélyes vegyi anyagtól mutánssá változott, manhattani csatornában élő nindzsa teknőcök megannyi képregény, rajzfilm és lutrialbum után ismét visszatértek közénk, hogy Szecska Mester vezetésével jól odapörköljenek Zúzónak, és ádáz csatlósainak. A Turtles in Time Re-Shelled azonban nem új TMNT cím, a UbiSoft a Konami 1982-es SNES játékához nyúlt vissza, hogy új köntösbe öltöztetve azt, meglepjen minket egy jópofa LIVE Arcade tartalommal.