Nier

Akció, Kaland
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Cavia Inc.
A Nier Playstation 3-ra szánt változata, más történettel ám remek hack & slash harcrendszerrel, mely Európában Xbox 360-ra is megjelent.
Értékelés: 4.5
  • Nier 2010. április 25.

A fizetésre várnak a Nier: Automata fejlesztői

Yoko Tarót, a Nier: Automata direktorát egy interjúban kérdezték meg, hogy elkészítené-e az első Nier-játék remake-jét. Mint mondta, a csapat szívesen összehozná a feldolgozást, egyelőre azonban még a fizetésüket várják.
  • Írta: barackostej
  • 10 komment

Friss látnivalón a Nier folytatása

A Square Enix idei E3-as konferenciáján mutatkozott be a nagy sikerű Nier folytatása. A játékról se akkor, se azóta nem árult el semmit a Platinum Games, és most is csak egy árva koncepciós rajzra futotta tőlük.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

Megjött a Nier: World of Recycled Vessel DLC

World of Recycled Vessel néven már be is futott az első Nier DLC, mely 15 új pályával, új ellenfelekkel, ruhákkal és fegyverekkel bővíti az alapjátékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, megjelenik végre a PC-s Splinter Cell: Conviction, jön a focivébé hivatalos játéka és bemutatkozik a Street Fighter IV bővített változata is.

Teljesen beteg az új NieR előzetes

Eddig sem nagyon tudtuk mire vélni a NieR kerettörténetét és háttérvilágát, s az új előzetes sem volt épp a segítségünkre. Az év legbetegebb játéka készül.

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

Ajánlatunk unalmas szombat délutánra: APB, Enslaved, FIFA, Final Fantasy XIV, Lost Planet 2, Nier, Star Wars: The Old Republic, Two Worlds 2, UFC. Soroljam még?

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

Brutális screenshot-felhozatal hétfő estére

Új Aliens vs. Predator, Dragon Age: Origins - Awakening, Nier, Star Trek Online, Supreme Commander 2 és UFC 2010 képek várják az érdeklődőket mai összeállításunkban.

Látványos Nier kedvcsináló érkezett

Egy gameplay jeleneteket is tartalmazó videó keretén belül ismerhetjük meg Niert, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse egyetlen lánya életét.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

Nier Replicant - Megérkezett az első mozgókép

Megérkezett a Square Enix által fejlesztett Nier Replicant első előzetese, amely a Playstation 3 konzolra szánt játékot, s annak történetét mutatja be.