TrackMania 2: Canyon

PC

Arcade, Autóverseny, Õrült autóverseny
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Nadeo
A méltán népszerű TrackMania-sorozat első igazi folytatása, amely megérdemelten viseli a megkülönböztető kettes számot.
Értékelés: 8.0

Napi WTF: Így nézne ki egy autóverseny a Holdon

A Hold, melyet majdnem minden nap látunk az égen, egyharmad akkora mint a Föld, de a gravitációs vonzása mindössze hatoda a miénknek. Ennek köszönhető, hogy a videón látható járművek keréktapadása lecsökkent picit.

TrackMania 2: Canyon - így játszotok Ti

A Nadeo fizikától teljesen távol álló TrackMania 2-je igen tekintélyes felhasználói bázist tudhat magáénak, a fejlesztőknek már nem is kell nagyon megerőltetniük magát az újabb tartalmakért, elvégre a rajongók ezt a terhet többszörösen is leveszik a vállukról. Erre hívja fel a figyelmet az új videó.

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.

TrackMania 2: Canyon - hass, alkoss, gyarapíts!

Szeptember közepén egy régi ismerős teszi ismét a tiszteletét az arcade autós címek felhozatalában: a TrackMania mindig is a masszív méreteiről és a felhasználói tartalmáról volt híres. Új köntösben, még pazarabb felhozatalt kínál a Canyon - egy ütős kis montázs kalauzol bennünket.

Megvan a TrackMania 2: The Canyon dátuma

Nagy visszatérő lesz idén ősszel a TrackMania legújabb része. A versenyzés ízét az felhasználók által épített pályák adják, na és az online versengés, melyhez foghatót nem is találunk soha. Néha egy-egy jól időzített ugratáson múlnak az értékes tizedmásodpercek. Dátum is van már!

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.

Traileren a Trackmania 2: Canyon

A tavalyi E3-on rántotta le a leplet a Ubisoft a Trackmania igazi folytatásáról, miután két éve a fejlesztést végző Nadeot felvásárolták. Most befutott egy teljes értékű előzetes mozgókép a klasszikus Stunts védjegyeit magán viselő Trackmania 2: Canyonból. Júliusban már indul a zárt bétateszt is!

E3 2010: Ubisoft konferencia LIVEBLOG

Jó lenne már aludni, ugye? Meghiszem azt, de hát nincs mit tenni, ha a Ubisoftról van szó, illik virrasztani egy picit tovább - mondjuk, úgy hajnali két óráig!

A UbiSoft megvette a Trackmania fejlesztőit

A UbiSoft gyors tárgyalások után a héten véglegesíti a Trackmania sorozatot készítő Nadeo cég felvásárlását. Mi lesz a Trackmania 2-vel?

Megújultak az OGC oldalak

Megújult arculattal és kibővített tartalommal jelentkezik az OGC lapcsalád, amely az online játékosokat összefogó, közösségeket építő és informáló portálcsoport.

Bemutatkozik a TrackMania második része

Van olyan, aki nem ismeri az utóbbi idők egyik legjobb autóversenyét? Ha igen, lesz mit pótolnia a jövőre megjelenő második rész boltokba kerüléséig.