The Settlers 7: Paths to a Kingdom

A The Settlers című sorozat legújabb darabja, melyben birodalmunk sikere ezúttal is három fontos dologtól függ: harcászat, tudomány, és kereskedelem. Elég erősnek érzed magad?
1650978300

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.
1618394400

Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.
1378137600

Húszéves a The Settlers, ünnepel a Ubisoft

Méghozzá egy közel tizenöt perces trailerrel, ami a sorozat történelmét mutatja be a fejlesztők tolmácsolásában. Minden rajongónak kötelező megnézni az anyagot, már csak a nosztalgia kedvéért is.
1312018642

A Ubisoft szerint sikeres volt a másolásvédelme

Bár a játékosok egytől-egyig rühellték a Ubisoft állandó internetkapcsolatot követelő másolásvédelmét, és a kiadó is eltávolította utólag több játékából a rendszert, a minap a PC Gamernek adott interjúban a szóvivőjük mégis sikeresnek értékelte a kezdeményezést, mert az visszaszorította a kalózokat.
1293969600

Már offline is mennek a Ubisoft játékok

A Ubisoft híres-hírhedt DRM védelme már egy ideje élvezi a játékosok közutálatát, hiszen at a Settlers VII-től kezdve folyamatos internetkapcsolatot igényel. Úgy néz ki azonban, hogy a Ubisoft enyhít a dolgokon, és már elég csak a játék elején hitelesíteni a telepítést.
1275563640

A Blizzard nem, a Namco támogatja a DRM-et

Olivier Comte, a Namco Bandai Partners vezetője a CVG-nek a napokban adott interjújában a DRM-mel kapcsolatos állásfoglalását is kifejtette.
1272060000

The Settlers 7: Paths to a Kingdom

Emlékszem, még nagyon-nagyon fiatal koromban odakeveredtem egy LAN-partyra, ahol két Starcraft meccs között néha előkerült egy kicsit a Settlers 3. Korábban is láttam már, s játszottam is Settlers epizódokkal, de valamiért mindig egy kicsit másik világnak tartottam a német Blue Byte nagymúltú sorozatát.
1270387320

Ubisoft DRM: már a Settlers 7 is szív

Ismét a becsületes vásárlók járják meg a Ubisoft hírhedt DRM védelmével. A Settlers 7 tulajdonosai folyamatos kapcsolati hibákra panaszkodnak, nem tudnak játszani.
1269693540

Galériafrissítés borús szombat délutánra

Nagyon szomorú az idő, dobjuk hát fel a hangulatot néhány screenshottal. Van itt APB, Crackdown 2, Mafia 2, Need for Speed, Pure Futbol, Splinter Cell és még sok más is!
1269268980

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten boltokba kerül végre a Just Cause folytatása, jön a Settlers hetedik része, két év után újra kapunk MotoGP-t, s a Ubi újra tesz egy próbát a Red Steellel.