Enslaved: Odyssey to the West PS3, X360

150 év múlva elérkezik a világvége, és ebben a poszt-apokaliptikus világban próbál meg boldogulni Trip és Monkey.
1486051200

Újra Bandai Namco-játékok a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, melyben Bandai Namco-játékokat vásárolhatunk meg akciós áron. A versenyzés és a repülés szerelmesei is örülhetnek, sőt még egy előrendelés is helyet kapott a csomagban.
1439362813

Namco Bandai akció a Humble Bundle-n

Ismét remek akciót hirdetett a Humbe Bundle csapata. Ezúttal a Namco Bandai játékai közül szemezgethetünk, így olyan címeket szerezhetünk be nagyon olcsón, mint a Star Trek vagy az Enslaved.
1438788300

A Dark Souls is bekerült az új Humble Bundle-be

Gamescom-közvetítésünket megszakítva említjük meg nektek, hogy tegnap elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amely a Bandai Namco játékaira fókuszál. Kis pénzért Pac-Man, nagy(obbacska) pénzért Dark Souls a jutalmad.
1418403617

Hétfőn bejelent valamit a Ninja Theory

Az Enslaved és a DmC: Devil May Cry fejlesztője jelenleg gőzerővel kalapálja új játékát, a Hellblade-et, de úgy látszik, van még kapacitása egy másik alkotás hegesztésére is. Hétfőn lerántják róla a leplet.
1385101380

Frissítve: Mobilra vált a Ninja Theory?

Bár a jelenlegi információink szerint a Ninja Theory párhuzamosan dolgozik mobilos és konzolos projekteken, állítólag a csapat társalapítója azt mondta, hogy a jövőben teljes mértékben mobilra váltanak majd.
1382770827

Megjelent a PC-s Enslaved: Odyssey to the West

Már elérhető a Steamen és a PSN-en a Ninja Theory hiánypótló alkotása, a Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition. A konzolos változatok után három évvel landolt a számítógépeken.
1381414920

PC-re is megjelenik az Enslaved

Jobb később, mint soha, tartja a mondás: a Namco Bandai megerősítette a pletykákat, miszerint PC-re is megjelenik az Enslaved: Odyssey to the West. Ja, és még ebben a hónapban rátehetjük a kezünket.
1373556655

Látnivalókon a Ninja Theory új projektje

Eddig sem számított titoknak, hogy a Ninja Theory már a következő játékán dolgozik, amely next-gen konzolokra készül és az Unreal Engine 4 dübörög alatta. Egy videós stúdiómustra megszellőztetett néhány kedvcsinálót.
1365249600

Bejelentésre készül a Ninja Theory

Most, hogy a DmC: Devil May Cry megjelent, a Ninja Theory dolgozhat máson, és dolgozik is: a fejlesztők azt üzenték a Twitteren, hogy "valami újat" fognak nekünk mutatni hamarosan.
1329404400

Multiplayert és DLC-t is kapott volna az Enslaved

Ha nem bukott volna meg a pénztáraknál. A Ninja Theorynak nagy tervei voltak a játékkal, és remélték, hogy egy új szintre emelhetik vele a karaktereket és a történetmesélést. Ehelyett a kritikusoknak tetszett, az emberek viszont valamiért nem vették meg a cuccot.