inFamous 2

PlayStation 3

Akció, Zúzós
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sucker Punch
A remek első rész után Cole ismét visszatér, hogy újabb kalandokba keveredjen, kizárólag PlayStation 3-on - DLC is van hozzá természetesen, a Festival of Blood nem hétköznapi darab.
Értékelés: 7.5

Tízéves lett az inFamous

A PlayStation 3 egyik nagy húzócíme, az inFamous tegnap ünnepelte tizedik születésnapját. A fejlesztő, a Sucker Punch ennek apropóján számos korai tervet és kulisszatitkot osztott meg a nyitott világú szuperhősös címről.

Leépítések az inFamous fejlesztőjénél

A Sony megerősítette, hogy leépítések történtek az inFamous-sorozatot jegyző Sucker Punchnál, arról viszont már nem mondott semmit, hogy pontosan hány embert küldtek el a fejlesztőcégtől.

Assassin's Creed módra folytatódhat az inFamous

Alig jelent meg az inFamous: Second Son, a Sucker Punch máris a folytatásról, sőt a folytatásokról beszél. A játék direktora szerint nem elképzelhetetlen, hogy Assassin's Creed-stílusban folytassák a sorozatot.

24 GB-ot telepít az inFamous: Second Son

A hivatalos európai dobozkép alapján már tudjuk, hogy az inFamous: Second Son lemeze kötelezően 24 GB-ot telepít fel. Emellett a sorozat korábbi darabjai felkerültek a PSN-re, és három új képünk is van.

Jön a PS Vitás inFamous?

Nagyon úgy néz ki, hogy PS Vitán is tiszteletét teheti az inFamous-sorozat, a Sucker Punch direktora csúnyán elszólta magát egy interjú alkalmával. Konkrétumok persze még nincsenek.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Hivatalos: jön a nagy God of War csomag

Egyelőre csak az amerikai megjelenést erősítette meg a Sony, de ami tény, az tény: jön a God of War Saga Collection, ami az összes eddig megjelent epizódot tartalmazza a sorozatból, ráadásul a pakk nyomott áron vásárolható meg - muszáj ráúsznod, ha eddig kimaradt a széria!

Cole is benne lehet a PlayStation All-Starban

A Playstation-rajongók valószínűleg előre dörzsölik a mancsukat, mekkora móka lesz majd egymásnak ereszteni a platform legnagyobb főhőseit. Habár egyelőre biztosak nem tudunk mondani, de úgy néz ki, hogy az InFamous hírhedt (haha) Cole-ja sem marad ki a brigádból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.

inFamous 2: Festival of Blood - újabb kedvcsináló

Újabb kedvcsinálót kapott az inFamous 2 első méretesebb kiegészítője, a Festival of Blood. Bár a trailer nem túl hosszú - ellenben meglehetősen rövid -, azért a kívánt hatást elérte: szívünk szerint már most vámpírokat irtanánk, a vérre szomjazó Cole MacGrath sokkal keményebb arc, mint a halandó.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.

GC 2011: InFamous 2: Festival of Blood bejelentés

A sok nagyobb játékbejelentés között viszonylag szerényen üldögél az InFamous 2 DLC-je - egyszerűen azért, mert csak egy DLC-ről van, nem pedig azért, mert ne tűnne ütősnek az anyag. Elvégre mennyire durvulhat el a dolog, ha már az öreg Cole papát vámpírok harapdálják?

Felvásárolta a Sony az inFamous fejlesztőit

A Naughty Dog és a Media Molecule után újabb fejlesztőcégnek érte meg évekig a PlayStation-platformokra dolgozni: a Sony a minap bejelentette, hogy felvásárolta az inFamous- és a Sly Cooper-játékok alkotóját, a Sucker Punchot. Mindkét fél rendkívül elégedett, de az üzlet pénzügyi részéről semmit nem tudunk.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.

inFamous 2 - raklapnyi látnivaló a megjelenés előtt

Jövő héten boltokba kerül az inFamous második része is, a Sony a Store leállása miatt kissé sietve volt kénytelen pótolni a beígért kipróbálható változatot, a letölthető anyag mellé pedig egy új trailert és egy csomó screenshotot is mellékelt. Meg kell hagyni: Cole-ban most is van kraft, rendesen.

inFamous 2 - traileren az előzmények

Kimaradt volna neked a Sucker Punch előző játéka, melyben Cole szuperhősös képességekre tett szert? Semmi gond, elvégre az alábbi előzetes az inFamous első részének történetét meséli el nagy vonalakban. Hősünk már nem egyszerű fickó, biztos kézzel parancsol az elektromos áramnak.

Új játékon dolgoznak az inFamous készítői

Még meg sem jelent az inFamous 2, már arról hallani, hogy a fejlesztők büszkén beszélnek teljesen új játékukról. Legalábbis arról, hogy valami készül, mert konkrétumokat persze nem mondtak, sőt, azóta minden elhangzott információ lekerült az eredeti külföldi forrásról.