Madden NFL Arcade

Amerikai focis játék picit egyszerűbben, néhány szabálymódosítással. Kezdőknek tökéletes választás!
1350543600

Megint beperelik az EA Sportsot

Ismét csoportos keresetet nyújtottak be az EA Sports ellen, amihez bármilyen amerikai állampolgár csatlakozhat, ha megvásárolta a Madden NFL vagy NCAA Football valamelyik részét az elmúlt hét és fél évben. A per azért indult a kiadóval szemben, mert az versenyellenes módon sajátította ki magának az NFL jogait.
1301845588

Elmaradt jogdíjak miatt perli az EA-t a Madden atyja

Robin Antonick maga is ott volt a Madden NFL-sorozat születésekor, ám állítása szerint az Electronic Arts 1992 óta nem fizetett neki semmilyen jogdíjat, noha a játék legújabb részei még mindig az eredeti programra épülnek. Az ügyet jogi útra terelte, az EA még nem nyilatkozott a történtek kapcsán.
1297774800

2013-ig tart az EA-NFL megállapodás?

A Sports Business Journal értesülései szerint az NFL jelentősen levitte a jogdíjak árát, valamint egy extra évvel meghosszabbította az Electronic Artscal kötött exkluzivitási szerződését, miután még mindig bizonytalan a következő szezon sorsa a játékosok esetleges sztrájkja miatt.
1293098417

Jóváhagyta a bíróság az EA elleni csoportos pert

Nehéz karácsonya lesz az Electronic Arts jogi osztályának: nem elég, hogy az Activision 400 millió dollárra perelte az óriáskiadót az Infinity Ward botrány miatt, most a bíróság a Madden NFL kapcsán beadott csoportos keresetet is jóváhagyta, a játékosok visszakövetelhetik a pénzüket.
1292927415

Megfilmesítik a Madden-átok jelenségét

Filmet készít az Electronic Arts a Madden NFL, pontosabban az egyik hozzákötődő jelenség, a Madden-átok alapján: az átok régóta él a köztudatban, eszerint az a futballsztár, aki a Madden NFL borítóján pózol, a karrierje összeomlására számíthat. A játékosok nem hisznek a jelenségben.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1259600220

Esti galériafrissítés a legújabb nagyágyúkkal

Bár a hálaadás miatt jóval kevesebb kép érkezett a múlt héten, a felhozatal még így is kiváló, van BioShock 2, a Crackdown 2 és Splatterhouse is többek között!
1258980120

Hétfő délutáni galériafrissítés ebéd utánra

E heti összeállításunkban olyan játékokról kerültek be friss képek, mint a Starcraft 2, a Lost Planet 2, a Napoleon: Total War vagy a Monster Hunter 3.
1258973700

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár észrevehetően kezd lecsengeni a nagy őszi játékáradat, azért még mindig akad egy-két érdekesség az ínyencek számára - ilyen PSP-s Tekken 6 is.
1258475160

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.