Hasbro Family Game Night 2

Folytatódik a Hasbro nevével fémjelzett családi játék, kizárólag Wii-n és DS-en.
1320090989

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!
1318695834

Bezárná az EA a Harry Potter-játékok fejlesztőit

Jelenleg tárgyalások folynak, semmi sem biztos egyelőre, de állítólag az Electronic Arts meghúzná a nadrágszíjat a brit stúdióinál, aminek az lenne az egyik legfontosabb következménye, hogy a két csapat közül a Bright Light brigádot bezárná - ezzel csak a Criteriont foglalkoztatná az országban a kiadó.
1289225095

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.
1256577180

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.