Tekken 7

PC, Arcade Games, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Verekedõs
Kiadó: Bandai Namco, Fejlesztő: Bandai Namco
A 2015-ös játéktermi premier után 2017 nyarán végre PC-re és konzolokra is megérkezett a Tekken 7.
Értékelés: 8.0

Launch trailer-trió kedd délutánra

Úgy tűnik, a mai nap hivatalosan is a launch trailerek napja, ami nem meglepő, hiszen ennyi nagy megjelenéssel a nyakunkban könnyen feltorlódnak a különböző játékok utolsó kedvcsinálói. Ezekből válogattunk össze még egy párat most.

Tekken 7 - ősszel érkezik a negyedik szezon

Nem áll le a Tekken 7 támogatása, így idén ősszel friss tartalmak érkeznek hozzá a negyedik szezon képében. Sajnos új karaktereket még nem mutattak be, de rengeteg aprósággal fogják bővíteni a játékot így is.

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Négy új címmel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet azokról a játékokról, amelyek az Xbox Game Pass könyvtárát bővítik majd a hónap során. A konzolosok három remek játéknak, a PC-sek pedig két indie gyöngyszemnek örülhetnek.

Tekken 7 - szeptemberben jön a harmadik szezon

A Tekken 7 rendezője, Katsuhiro Harada egy előzetes kíséretében jelentette be az idei EVO 2019-en, hogy szeptemberben rajtol el a játék harmadik szezonja, ami sok-sok újdonságot és két új karaktert is hoz magával.

Tekken 7 - Julia és Negan a fedélzeten

Összevont előzetest kapott a Tekken 7 második szezonbérletében szereplő következő két DLC-karakter, melyek megjelenési dátuma is egy napra esik. Érkezik Julia Change és Negan a Tekken 7 világába.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Tekken 7 - Negan és Lucille közbelép

Ha megvan a második szezonbérlet, akkor mától már játszhattok is a Tekken 7 két visszatérő karakterével, Armor Kinggel és Craig Mardukkal, de a hír nem is miattuk, hanem a The Walking Deadből ismerős Negan miatt érdekes.

Tekken 7 - hárommillió eladott példány felett

A Bandai Namco nem panaszkodhat a Tekken 7 eladásaira. A verekedős játék már több mint 3 millió otthonban talált gazdára. Ezzel a széria összesített eladásai lehagyták a Street Fighter-sorozatot is.

Tekken 7 - videón a második szezon újdonságai

Mától indul a Tekken 7 második szezonja, és a premier apropóján a Bandai Namco megmutatta, milyen új tartalmaknak és fejlesztéseknek örülhetünk, ha megvesszük a 25 dolláros Season Pass 2-t.

Tekken 7 - a Walking Dead Neganje is csatlakozik

A The Walking Deadből ismerős fazon, Negan és az ő szögesdróttal körbetekert baseballütője, Lucille is csatlakozik a Tekken 7 kompániájához. A Bandai Namco a hétvégi EVO 2018-on leplezte le a Season 2 tartalmának egy részét.

Ingyen játszható bunyós játékok a hétvégére

Az EVO 2018 apropóján egy csomó verekedős játék ingyenesen kipróbálható a Steamen. Köztük van a Street Fighter V, az Absolver, a Dragon Ball FighterZ, az Injustice 2 és a Tekken 7 is. Utóbbi Xbox One-on is nyüstölhető a hétvégén.

Egyéves a Tekken 7 - ingyen DLC-t kapunk

Lassan egy éve püfölhetjük egymást a Bandai Namco bunyós játékának hetedik részében. Az eseményt megünnepelvén hamarosan a markunkat ütheti egy rakás kosztüm, mégpedig teljesen ingyen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.

Tekken 7 - a jövő héten érkezik Noctis

Tavaly november óta tudjuk, hogy a Final Fantasy XV hőse is csatlakozik a Tekken 7 kompániájához. A Bandai Namco az új trailer mellett megerősítette, hogy március 20-án csaphatunk le Noctisra.

Tekken 7 - bemutatkozik Geese Howard

Az árkádokon népszerű Fatal Fury-, Art of Fighting- és King of Fighters-sorozatokból ismert gonosztevő a ma megjelent DLC-csomagban, illetve a Season Pass tulajdonosai számára érhető el.
  • Írta: bobzenub
  • 0 komment

Noctis is csatlakozik a Tekken 7 gárdájához

A hétvégén tartották Tekken 7 World Tour döntőjét, ahol a Bandai Namco bejelentette, hogy hamarosan a Final Fantasy XV főhőse, Noctis is játszható karakter lesz a bunyós játékban. Egy előzetesünk is van róla.

Több mint 2 millió példánynál jár a Tekken 7

Ráadásul csak konzolokon, a PC-s számokat ugyanis nem ismerjük. Ezzel a Tekken 7 eladásai látványosan jobban pörögnek, mint a Street Fighter V-é, amely idén júniusban éppen csak megközelítette ezt a mérföldkövet.

GC 2017: Tekken 7 - hamarosan tekézhetünk is

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Tekken 7 első nagyobb DLC-je a jövő hét folyamán élesedik. Az új kosztümök mellett visszatér a Tekken Tag Tournament 2-ből ismerős Ultimate Tekken Bowl minijáték is.

Amerikai toplista: visszaelőzött a PS4

Véget ért a Nintendo Switch uralkodása, a konzoleladások terén ismét a PlayStation 4-é lett az első hely az amerikai piacon. A játékok között a Tekken 7, az Injustice 2 és a Crash Bandicoot-gyűjtemény vitte a prímet.

Karakterbemutatók a hétvégi EVO-ról

A hétvégén tartották a verekedős játékok legfontosabb eseményét, az EVO-t, amin több kiadó is bejelentéssel rukkolt elő. Karakterbemutatót kapott a Streeti Fighter V, a Tekken 7, a Dragon Ball FighterZ és a Marvel vs. Capcom: Infinite is.