Captain America: Super Soldier

PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Wii

Akció, Képregényes
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Next Level Games
A népszerű képregényhős kalandjait feldolgozó film játékváltozata - nem lett a legjobb.
Értékelés: 5.6

GDC 2012: Nem csinál több Marvel-játékot a Sega

Sóhajtás, hajlongás az istenek előtt, erre vártunk: a Sega számos csapnivaló adaptáció után nem csinál több Marvel-játékot. A Marvel jelenleg több fejlesztővel és kiadóval is együttműködik a jövőbeli feldolgozások miatt, azonban a japán cég ezekből teljesen kimarad majd.

200 ezer példány ment el Rise of Nightmaresből

A Sega közzétette a 2012-es üzleti évének elsőre felére vonatkozó helyzetjelentését, ebből derült ki többek között az is, hogy a nagyágyúnak szánt Rise of Nightmares és a Captain America is képtelen volt maradandót alkotni, a vállalat pedig veszteséggel zárta az elmúlt hat hónapot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.

Új partnert keres a Marvel a Bosszúállókhoz

A tegnap kiszivárgott Avengers-videó után a GameSpot kifaggatta a Marvel illetékeseit a projekt kapcsán, akik közölték a lappal, hogy a kiadó jelenleg is partnert keres a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók film hivatalos játékváltozatának elkészítéséhez. Ki legyen az szerintetek?

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.

Ilyen lett volna a Bosszúállók játékváltozata

A THQ ausztráliai stúdiója dolgozott a jövőre mozikba kerülő Avengers-film hivatalos játékváltozatán, ám a kiadó sok más projekt mellett ezt a címet is elkaszálta, ahogy a fejlesztők is lehúzták a rolót. A törölt játékról most egy háromperces gameplay videót láthattok, mindenképpen érdemes megnézni!

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.

The Avengers - itt vannak az első képkockák

Miután a Captain America filmadaptáció még nem került itthon mozikba, valószínűleg tudunk újat mutatni a mostani rövid videóval: bár az anyag lelövi az új feldolgozás végét, utána végre láthatjuk a The Avengers film első képkockáit. Tudjátok, Captain America, Iron Man, Thor, Hulk és a többiek egy helyen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig találtunk a fogunkra való játékot, most meglehetősen kellemesen sikerült a felhozatal. Sőt azt is megkockáztatnánk, hogy mindegyik játék ismerős cím, az pedig már más kérdés, hogy olvasóink közül hányan fogják kipróbálni az új Hupikék Törpikék adaptációt.

Captain America: Super Soldier - az első tíz perc

A képregényhősök ki tudja hányadik reneszánszukat élik a mozikban, úgy látszik, ez a séma egyidős a mozgóképpel. Még szerencse, hogy a Marvel univerzumaiban tobzódhatunk bennünk, ezúttal Amerika Kapitány van soron és annak játékadaptációja. Tekintsük meg az első perceket!

Captain America - az első játékmenet videó

Ahogy azt a fejlesztők beígérték, a New York-i Comic Con elhozta nekünk az első igazi játékmenet videót az új Captain America játékból. Habár kézikamerás felvételről van szó, a lényeg nagyszerűen látszik, ráadásul a fejlesztői kommentár is nagyon előnyös.

Bemutatták a Captain America játékot

Manapság sokan a ténytől is rosszul vannak, hogy minden második filmben az amerikai zászló lobogását kell bámulniuk: az ő gyomrukat valószínűleg Amerika Kapitány története is megfekszi majd. Az ellenszer: jusson eszünkbe, hogy a kolléga csak egy kiváló képregényhős.

2011-ben debütál Captain America és Thor

Bő másfél év múlva, 2011-ben kerülnek mozikba a Captain America és Thor kalandjait feldolgozó mozifilmek, párhuzamosan pedig a játékok is megjelennek.

A Disney felvásárolta a Marvelt

A Walt Disney Company ma reggel közel 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvel Comics képregénykiadó vállalatot - Mickey egér és Pókember azért nem harcolnak majd együtt.