Might & Magic: Heroes VI

PC

Fantasy, Körökre osztott stratégia
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Black Hole Entertainment
Készül a Heroes of Might & Magic hatodik része, melyet ezúttal a magyar illetőségű Black Hole Entertainment fejleszt.
Értékelés: 8.5

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.

Kiegészül a Heroes VI

Önállóan is futtatható kiegészítőt kap a magyar fejlesztésű Might & Magic: Heroes VI. Magáról az adalékról nem sokat tudunk, még az alcíme sem derült ki, viszont az már biztos, hogy az új történet főszereplői a dark elfek lesznek. A galériánkban megtekinthetitek az első három concept rajzot.

Kiegészítőt kap a Might & Magic Heroes VI

A Ubisoft bejelentette a Might & Magic Heroes VI első kalandcsomagját, mely a Pirates of the Savage Sea Adventure Pack névre hallgat. A magyar Black Hole helyett már egy másik csapat készíti a tíz órás kampányt, mely a visszatérő Crag Hack nevű hősre rendezkedik be.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Itthon is lenyomta a Skyrimet a Modern Warfare 3

Gyakorlatilag papírforma szerint zárult a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésének hete, a két játék aratott le minden babért, de ahogy például az Egyesült Királyságban, úgy nálunk is az új Call of Duty diadalmaskodott a Skyrim felett végül.

Vezeti a hazai toplistát a Battlefield 3

Még mindig a Battlefield 3 vezeti a hazai összesített toplistát, és várhatóan nem is nagyon marad le a játék az élbolytól - a magyar gamerek már a Bad Company 2-t is imádták. A dobogóra felfért az idei FIFA-epizód és az Uncharted harmadik része is - mondjuk nem is jogtalanul.

Might & Magic: Heroes VI - itt a launch trailer

Újabb mérföldkövet üdvözölhetünk a hazai játékfejlesztés sokat látott palettáján. A Heroes VI a napokban végre a boltokban landolt a Ubisoft gondozásában, de ami a lényeg: a magyar Black Hole fejlesztésében. Kiderül, hogy fiainknak sikerült-e a lehetetlen, ám addig itt az utolsó előzetes.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.

Heroes VI - gyűjtőknek szánt szobor, nagy betűvel

A Might & Magic: Heroes VI mellé egy komoly, kifejezetten gyűjtőknek szánt ajándék is készül, Michael arkangyal 65 ezer forint értékű szobrához viszont csak kevesen férhetnek hozzá, jelenleg például nagyon úgy néz ki, hogy itthon egyetlen szerencsés büszkélkedhet majd az ereklyével.

Könnyek a Might & Magic: Heroes VI trailerében

Mit hathatja át leginkább az egyszer fantasy hős érzékeny lelkivilágát legjobban? Hát persze a vér és könnyek. A vérről már megemlékeztünk legutóbb, lássuk, hogy a könnyek, az érzelgősség tényleg jót tesz-e magyar Black Hole által jegyzett Heroes VI-nak. Zsebkendőt bekészíteni!

Might & Magic: Heroes VI - könnyek és vér

Te tudod már ki mellett fogadsz majd hűséget a Heroes VI-ban? A Ubisoft kiadta a körökre osztott stratégia legújabb trailerét, melyből nem hiányzik a sötét ómen és az elkeseredett világkép. Habár a játékot többször halasztották már, bízunk benne, hogy hazánk fiai ismét nagyot alkotnak majd.

GC 2011: Itt a Might and Magic: Heroes VI trailere

Tegnap este a nagy hajtásban sajnos sikerült elnéznünk a tény mellett, hogy egy fantasztikus előzetes érkezett a Might and Magic: Heroes VI-hoz. Nálam technikailag és hangulatban is ez viszi eddig a prímet az idei GamesCom-trailerek közül, megtekintése erősen ajánlott.

GC 2011: Befutott Might & Magic Heroes VI teaser

Habár a hazánk fiai által fejlesztett Heroes VI megjelenése szeptemberre csúszott, a jövő héten esedékes GC-n kinn lesz a játék. Ezt harangozza be az Ubisoft a frissen kiadott előzetesében. A bétás tapasztalatok egyöntetűen állítják, hogy nem szenved csorbát a hírhedt körökre osztott stratégia.

Egy hónapot késik a Might & Magic Heroes VI

Megint késik a Heroes of Might & Magic hatodik része, a kisebb névvariáláson átesett, magyar fejlesztésű Might & Magic Heroes VI. Egy hónapos csúszásról van szó mindössze, de a Ubisoft szerint ez is létfontosságú, mert a rajongók visszajelzései alapján csiszolgatják majd még egy keveset a játékot.

Might & Magic: Heroes VI - hamarosan indul a béta

Úgy fest a helyzet, hogy a Heroes-rajongók örülhetnek: a játék bétatesztje hamarosan indul, ami valószínűleg azt is feltételezi, hogy ha csak nem történik valami nagyobb katasztrófa, akkor az anyag nem fog többet késni, s a fejlesztők tartani tudják a szeptemberi megjelenést. Ja, van új előzetesünk is.

Késik a Might & Magic: Heroes VI

Örömmel vennénk, ha a Might & Magic név újra teljes erejével csapna le a játékiparra, ahogy tette azt régebben is. Ehhez az első lépés lehetne a magyar csapat által fejlesztett Heroes VI, aminek nyáron kellett volna megjelennie, azonban a tökéletes munka érdekében eltolták kicsit a kiadást.

Might and Magic: Heroes 6 játékmenet videók

Két friss videón mozog az új Might and Magic: Heroes 6, melyek közül az egyikben szemügyre vehetjük a kalandozós térképet, míg a másikon a harcot. Ezek alapján azt hiszem jogos feltenni a kérdést: tényleg eljött a Heroes-játékok új generációja? Vajon megismételhető a harmadik rész sikere?

Heroes of Might and Magic 6 - magyar fejlesztőkkel

Kicsit idő előtt szivárgott ki a bejelentés, melynek azt hiszem sok magyar játékos örülni fog: készül a Heroes-sorozat új része, ráadásul hazánk fiainak garázsában. A Black Hole teljes erővel dolgozik a sorozat feltámasztásán, a képek és a teaser alapján jó úton haladnak.

Készül a Heroes of Might & Magic hatodik része?

Könnyen lehet, hogy már jó ideje készül a Heroes of Might & Magic sorozat hatodik része. A fejlesztéseket ezúttal a Ubisoft sanghaji stúdiójára bízták.