House M.D. DS, MAC, PC

Dr. House DS-en és a személyi számítógépeken is rendel a Legacy Interactive játékában.
1306859055

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, ám látszólag nem is nagy gond, hogy nem kapkodtuk el: a mostani felhozatal sem lett túl bőséges, ami vagy azt jelenti, hogy a kiadók gondolnak a vizsgaidőszakban szenvedő diákokra, vagy szimplán közeleg az uborkaszezon.
1285885078

House M.D. teszt

Tudjátok, van ez a közhely, hogy néhány dolgot nem szabad átültetni más médiumra, mert egyszerűen nem működik. Nos, a House videójáték verzió tökéletes példa arra, miként lehet teljesen elrontani a televíziózás egyik legjobb, legeredetibb és legélvezetesebb sorozatát. Úgy látszik tehát, hogy a közhely néha tényleg igaz.
1284372894

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten búcsút vesz a Bungie a Halo-szériától, nem is akárhogyan: a Halo: Reach az eddigi értékelések szerint remekül sikerült, holnaptól pedig magatok is szemügyre vehetitek, hogy megéri-e fehér papírzsepivel integetni a srácok után. Persze azért lesz még mivel játszani a héten.
1271078340

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Alpha Protocol, a Crysis 2, az új Castlevania, a House M.D. és a Ninety Nine Nights 2.
1265016660

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.
1261838400

Készül a House M.D.: The Videogame

Sokak kedvenc doktora hamarosan megérkezik, hogy Wii-n és PC-n is fogadja a kórházas sorozatok kedvelő játékosokat, akik egy kis kalandra vágynak.