Naughty Bear

Akció
Kiadó: 505 Games, Fejlesztő: A2M
Naughty Bear nem az a jó kedélyű fickó, meg hát kicsit magának való, de a balta azért jól áll a kezében!
Értékelés: 6.5

Hétfő délutáni galériafrissítés

E heti galériafrissítésünkben olyan címek szerepelnek, mint a DJ Hero 2, a Dragon Ball: Raging Blast 2, a Kane & Lynch 2 vagy a Madden NFL idei része.

Naughty Bear - bemutatkozik a multiplayer

Mi lehet annál kellemesebb, mint fejszét állítani medvetársaink hátába, mialatt azon ügyködünk, hogy egy tálca süteményt szállítsunk a bázisunkra?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lesz néhány érdekesség a héten: boltokba kerül a Naughty Bear, megjelenik az új Transformers és a Rizikó is kapott egy Xbox 360-as adaptációt.

E3 2010: Naughty Bear - a medve előbújt

Vajon miből ered szeretnivaló kismackónk burjánzó agressziója? Miért leli örömét társai meggyilkolásában? A mesevilág levedlette rózsaszín álarcát.

E3 2010: Naughty Bear - így kell rosszalkodni

A hónap végén megjelenő Naughty Bear első blikkre egy igazán különleges alkotás, hiszen olyat még nem láttunk, hogy egy bosszúra éhes plüssmacit kell irányítanunk.

Naughty Bear profilt váltott, most ő a Cápa

Ha meghalljuk a Naughty Bear címét, rögtön az elmebeteg macikra gondolunk - nem csoda, a játék világa annyira eredeti és beteg, hogy régen nem találkoztunk hasonlóval.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Újabb képek landoltak a galériában

Ha megjelenő játékból nem is, screenshotból bőven jutott mára: vannak új Ghost Recon, Prince of Persia, a Forza Motorsport, F1 2010 és Halo: Reach képek is!

Naughty Bear - a rémálom folytatódik

Újabb videók bukkantak fel Naughty Bearről, s ezek sem kevésbé betegesek, mint az eddigiek - ne habozzatok nézzetek meg őket, ha meritek!

Naughty Bear már megint szemétkedik

Ismét új videók jelentek meg a hírhedt, beteges Naughty Bearről - nem is tudom, hogy mit gondoljak róla... mindenesetre a trailereket ne hagyjátok ki!

Friss képlopatok hóeséses tavaszi délutánra

A rossz hír az, hogy idén elmarad a tavasz, a jó pedig, hogy újabb szuper képek érkeztek a galériánkba. Backbreaker, Blur, FIFA, Kane & Lynch 2, Prison Break, Red Dead...

Befutottak a Naughty Bear dobozfotói

Az 505 Games új játékában egy elborult elméjű plüssmait alakítunk majd. Máris befutottak a játék Playstation-as és Xbox 360-as dobozfotói.

Befutottak az első Naughty Bear látnivalók

A bejelentés már megtörtént és most már lassan érkeznek a infók, képek és videók is. Készüljetek, az 505 Games új játéka nem mindennapi cuccnak ígérkezik.