Black & White 2

Stratégia, Istenszimulátor
Kiadó: EA Games, Fejlesztő: Lionhead Studios
Kis mell & Nagy mell, Hideg sör & Meleg sör, Black & White.
Értékelés: 8.2

Peter Molyneux elhagyja a Lionheadet

Peter Molyneux elhagyja az általa alapított Lionheadet, és egyúttal lemondott a Microsoftnál betöltött pozíciójáról is. A Fable: The Journey munkálataiban továbbra is részt vesz majd tanácsadóként, egyébként pedig egy független vállalkozást indít, és ott folytatja pályafutását az 52 éves mester.

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.

Peter Molyneux megint életműdíjat kap

Rövid időn belül két életműdíjjal is gazdagodik minden idők egyik legismertebb játéktervezője, Peter Molyneux. Ahogy arról már beszámoltunk, kitüntetik az idei Game Developers Choice-on, és mint kiderült, a brit filmakadémia Fellowship díját is megkapja. Valljuk be: nem ok nélkül.

GDC 2011: Életműdíjat kap Peter Molyneux

Ahogy az lenni szokott a Game Developers Conference keretében nem csak az elmúlt év legjobb játékait választják ki a szakmabeliek, de egy valaki életműdíjat is kapni fog - idén nem más lesz a szerencsés, mint a Fable- és a Black & White-sorozat atyja, Peter Molyneux.

Peter Molyneux-t előléptette a Microsoft

Peter Molyneux már rengeteg ötlettel támogatta a játékipart, s már évek óta a Microsoft égisze alatt dolgozik, akik előléptették az úriembert.

Peter Molyneux-t lovagi ranggal jutalmazták

A francia kormány Peter Molyneux atyánkat lovagi ranggal jutalmazta munkásságáért március 12-én, Párizsban. Megérdemelte!

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Black & White 2 demó

A Lionhead kissé megkésve, de legalább nem megtörve ma kiadta a Black & White 2 demóját. A program a Land 3 küldetésbe enged egy felejthetetlen betekintést.

Játék-értékelések!

Egy-két híresebb magazin játék értékeléseit gyűjtöttük össze egy csokorba, platformok szerint! Szerepelnek benne a legfrissebb Xbox360-as játékok is.

Top 20 PC-s eladás az USA-ban

Megérkezett a legfrissebb PC-s eladások listája az USA-ból! Az első helyen továbbra is az Age Of Empires III áll, azonban a második helyen változás van.

Októberi eladási lista! [PC]

Hála az NPD Groupnak, megérkezett azon PC-s játékok húszasa, melyek a legnépszerűbbek voltak a vásárlók körében.

Black & White 2 javítás

Mint ahogy az be is volt ígérve, megérkezett a Black and White második részének első peccse, mely az 1.1-es verziószámot viseli.

Heti játékmegjelenések

Vasárnap lévén itt van újra a heti előretekintés! A jövő héten lesz új Black & White, Brothers in Arms, FIFA, NBA, sőt Xbox-ra jön a Doom és a Worms is!

Elkészült a Black & White 2

Peter Molyneux büszkén jelenti: a hétvégén befejeződtek a Black & White 2 fejlesztési munkálatai, sőt már a demó is kész!

Black and White 2 trailer és megjelenési dátum!

A mai napon egy új animáció látott napvilágot a Black and White második részéről, melyről még egy-két megjelenési infót is megtudtunk.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Black & White II - képek és videók

A Lionhead bemutatóképpen két friss videót tett elérhetővé a tűz-, illetve a vízvarázslatokról.
  • Írta: Gamekapocs
  • 1 komment

Black & White II - konzolokra is?

Peter Molyneux a konzolpiac felé kacsintgat. De mi legyen az egérrel?:)
  • Írta: Gamekapocs
  • 4 komment

Black & White II - nem lesz multi

A multiplayer rész egy kiegészítő lemez formájában lesz csak elérhető.
  • Írta: Gamekapocs
  • 2 komment

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...

Isten állatkertje hatalmas...

Vadi új Black & White 2 screenshotok érkeztek kicsiny galériánkba! Kattanjatok rá, nagyon ütős mindegyik!