Legacy of Kain: Soul Reaver 2

Horror elemekkel fűszerezett izgalmas akció-kalandjáték az Eidos Interactive és a Crystal Dynamics párostól PC-re és Playstation 2 konzolokra.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1624896000

Valami készül a Legacy of Kain-játékok háza táján?

A Legacy of Kain-széria rajongói már olyannyira ki vannak éhezve egy új játékra a frencsájzon belül, hogy talán már mindenhol délibábokat látnak, de most egy szivárogtató is úgy véli, hogy hamarosan feltámadhat a sorozat.
1544630400

GDC 2019: Amy Hennig életműdíjat kap

Amy Hennig, az Uncharted-sorozat írója és kreatív direktora kapja a Game Developers Choice Awards életműdíját jövő márciusban. Így olyan nevekhez csatlakozik, mint Shigeru Miyamoto, John Carmack és Hideo Kojima.
1424710838

Mozog a törölt Legacy of Kain-játék

Nem most hallunk először a 2012-ben elkaszált Legacy of Kain: Dead Sunról, amin a Climax Studios dolgozott egy ideig. A NeoGAF fórumozói ismét kitettek magukért, egy félórás gameplay videót halásztak elő a játékról.
1402149600

E3 2014: Bejelent a Crystal Dynamics

Sűrű lesz a jövő hetünk, bejelentéssel készül a Crystal Dynamics is, ráadásul ha minden igaz, a stúdió nem a konzolgyártók konferenciáin fogja elsütni a meglepetését. Vajon mi lehet az?
1376582400

Látnivalókon a törölt Legacy of Kain-játék

Concept rajzokat és videókat szereztünk a törölt Legacy of Kain-játékról, a Dead Sunról, sőt infómorzsákat kaptunk a témában készülő és egyelőre PC-exkluzív multiplayer anyagról, a Nosgoth-ról is.
1371646980

Frissítve: Már tíz Legacy of Kain-címet töröltek

A Legacy of Kain-sorozat már hosszú évek óta pihenőpályán van, ami felettébb gyanús. A NeoGAF fórumozójának hála, bizonyítékot kaptunk a frencsájz lejtmenetéről. Még tavaly is elkaszáltak egy ígéretes projektet.
1369665980

Jön a Legacy of Kain: War of Nosgoth?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Crystal Dynamics mostanság a Legacy of Kain új részén (remake-jén?) dolgozik. A "War of Nosgoth" kifejezés feltűnt a legutóbbi AMD-illesztőprogram fájljai között.
1360600386

Frissítve: Érkezik a Legacy of Kain új része?

A Square Enix nemrégiben a Legacy of Kain-sorozatra vonatkozó domain címet regisztrált. A warfornosgoth.com egyértelműen utal a vámpíros sorozatra, s a pletykák szerint a Crystal Dynamics szorgoskodik a rebooton.
1332266400

Új Soul Reaveren dolgozik a Crystal Dynamics?

Örömhír minden vámpírkedvelőnek. Egyelőre meg nem erősített információk szerint a Crystal Dynamics a Soul Reaver-játékok feltámasztásán dolgozik. Ha minden igaz, a készülő produktum a sorozat teljes rebootja lenne. Elképzelhető, hogy erre állítják rá az ex-God of War rendezőt?