Vanquish

PlayStation 3, Xbox 360

Akció, Sci-Fi
Kiadó: Sega, Fejlesztő: PlatinumGames
Amerika egy új ellenséggel találja szemben magát, és csak egy hős szállhat szembe a pusztító seregekkel.
Értékelés: 8.4

Brit toplista: megérkeztek Bayonettáék

Habár a dobogón nem történtek változások, így is akadnak érdekességek a brit játékeladási toplistán. A hét újonca a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Bayonetta-Vanquish csomag volt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagyobb címek csak elvétve érkeznek, kifejezetten sok játékmegjelenésünk lesz a héten. Szokásunkhoz híven összeszedtük egy listába, hogy milyen újdonságokra számíthattok ezúttal!

Új platformokra látogat a Bayonetta és a Vanquish

Miután a Microsoft nem sokkal ezelőtt lelőtte a poént, annyira nem meglepő a Sega mai bejelentése, miszerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra költözik a Bayonetta és a Vanquish. A két játék egy csomagban kapható majd.

Frissítve: Jön a Vanquish- és Bayonetta-remaster?

Nem ez az első alkalom, hogy szó esik a Vanquish lehetséges felújított kiadásáról, de először fordul elő, hogy kézzel fogható bizonyítékunk is van az újrahangszerelt változat létezéséről.

Ezek a Games with Gold májusi játékai

Jövő hónapban sem járnak rosszul az Xbox Live Gold-tagsággal rendelkezők. Xbox One-on tölthető lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a 360-asok pedig a Vanquish-t zsebelhetik majd be.

Bayonetta, Vanquish, Shenmue - év végén felújítva?

A cseh Alza webáruház illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak ma délelőtt, az áruház oldalán ugyanis olyan idei esztendőre ígért felújított ínyencségek adatlapjai bukkantak fel, majd tűntek el, mint a Bayonetta, a Vanquish vagy Shenmue 1-2.

Komoly hiba maradt a PC-s Vanquish-ben

Pár napja végre PC-re is megjelent PlatinumGames-féle Vanquish, úgy tűnik azonban, hogy elég komoly hiba maradt a játékban. Minél magasabb fps-számot produkál masinánkon a cucc, annál nagyobbat sebeznek az ellenfelek...

Így néz ki PC-n a Vanquish

A GameSpot jóvoltából most nyolc percen át mozog a Vanquish PC-s verziója. Annak ellenére, hogy lassan 10 éve jelent meg az eredeti verzió, a felturbózott látvány és a 60 fps csodákat művel a Sega shooterével.

Vadonatúj játékon dolgozik a PlatinumGames

Atsushi Inaba, a japán stúdió producere a BitSummit konferencián tartott előadása alatt megerősítette, hogy a Vanquish PC-s változatának megjelenése után sem ülnek le pihenni, hiszen már dolgoznak egy vadonatúj játékon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Hivatalos: PC-re is jön a Vanquish

A Sega az imént megerősítette, amit már egy ideje lehetett sejteni: PC-re költözik a Platinum Games külső nézetes akciójátéka. A Vanquish új portja még látványosabb grafikával operál - itt a leleplező trailer!

Még ebben a hónapban PC-re költözhet a Vanquish

Folytatódik a Sega teasersorozata, ezúttal a hétfőn felbukkant kép "folytatását" kaptuk meg. Még jobb, hogy az ízelítőnek információtartalma is van, ez alapján arra tippelünk, hogy még májusban megjelenik a Vanquish PC-s változata.

Vanquish - a Sega megint elhintett valamit

A Bayonetta PC-s premierje után a Sega egy, a játékhoz kiadott pici frissítésbe rejtett utalással jelezte, nem kizárt, hogy a Vanquish is megkapja régóta várt PC-s átiratát. Most jött egy újabb bizonyíték.

Máris jöhet a PC-s Vanquish?

A Nier: Automatával intenzív időszak ért véget a Platinum srácainál, úgy tűnik, most már jut idő néhány régi elmaradás elpótlására. Teaselésbe kezdett a csapat, jöhet a PC-s Vanquish és a Bayonetta 3 is.

PlatinumGames: szívesen portolnánk még PC-re

Nem kizárt, hogy nem a Bayonetta lesz az egyetlen olyan PlatinumGames-cím, amit PC-re is portolnak. A stúdió sajtóképviselője ugyanis a PCGamernek elárulta, ha a kiadó rábólint, több játék átirata is elkészülhet.

PC-re is megjelenhet a Vanquish?

A Platinum Games társalapítója, Atsushi Inaba a Kotakunak adott interjút, és amikor a magazin a hat évvel ezelőtt megjelent Vanquish lehetséges PC-s jövőjével kapcsolatban tett fel kérdést, sejtelmes választ adott.

E3 2015: Bejelentik a Vanquish 2-t?

Azt már tudjuk, hogy a Platinum Games bejelent valamit az idei E3-on, ám a srácok legújabb tweetje alapján nagy eséllyel a Vanquish folytatásáról lehet szó. Visszatér az ádáz tempót diktáló futurisztikus TPS?

Bleszinski: Japánnak multiban kéne erősíteni

Cliff Bleszinski, az Epic designfőnöke tanácsokat osztogatott a japán játékfejlesztők számára. Szerinte nagyon sok japán játék remek, de kifelejtik belőle a multiplayert, így közel sem tud olyan értéket nyújtani a felhasználóknak, ami miatt hosszú távra is lekötné őket.

Shinji Mikami túlélő-horrort készít a Bethesdának

A Resident Evil, a Devil May Cry és a Shadows of the Damned atyja ismét egy túlélő-horrort hegeszt, mely 2013-ban lát napvilágot a Bethesda jóvoltából. Az úriember saját, új stúdiója, a Tango Gameworks színeiben látott munkához, s bár kezdeti szakaszban járnak, fekszik neki a téma.

Hackertámadás érte a Segát is

Folytatódnak a játékfejlesztőket, kiadókat és konzolgyártókat egyaránt érintő hacker-támadássorozatok. A legújabb célpont a Sega, melynek Sega Pass rendszerét sikerült szétkapniuk a támadóknak, aminek eredményeképp 1,3 millió felhasználó fiók biztonsága sérült.