Darksiders II

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U

Akció, Horror
Kiadó: THQ, Fejlesztő: Vigil Games
Az apokalipszis négy lovasa nem adja fel a Földet, a támadás folytatódik. A Darksiders II minden korábbinál izgalmasabb és akciódúsabb, DLC-k is elérhetők hozzá.
Értékelés: 8.5

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.
  • Írta: szlav
  • 6 komment

Switchre költözik a Darksiders II

Szeptemberben Nintendo Switchen is tiszteletét teszi a Darksiders II: Deathinitive Edition, a játék digitális és dobozos formában is kapható lesz. Egy trailert is kaptunk a bejelentés mellé.

E3 2019: Vadonatúj Darksiders-játékot mutatnak be

Már most érdemes lehet bújni az E3 hivatalos oldalát, ugyanis megjelentek a Geoff Keighley vezette E3 Coliseum programjai, illetve azok leírásai. Itt bukkant fel egy új Darksiders-projekt, ami egészen új irányba vinné a sorozatot.

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Amíg a Microsoft már leleplezte kissé csalódást keltő decemberi Gold-játékait, addig a Sony mindig az utolsó pillanatra hagyja a PlayStation Plus következő havi felhozatalát.

Itt a PC-s Darksiders 2: Deathinitive Edition

A múlt héten jelent meg konzolokra a Darksiders 2 felújított változata. Két jó hírünk van: az egyik az, hogy a PC-s verzió csupán egy hetet késett, a másik pedig az, hogy nagy eséllyel ingyen juthatsz hozzá, ha megvan az alapjáték.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.

Itt a felújított Darksiders 2 launch trailere

A jövő héten érkezik az új konzolokra a Darksiders 2: Deathinitive Edition, amely a közkedvelt hack 'n' slash felújított változatát takarja. A megjelenés örömére most egy új előzetessel gazdagodtunk.

Darksiders 2: Deathinitive Edition - PC-re később

Még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik a Darksiders 2: Deathinitive Edition konzolos változata, azt azonban elárulta az egyik fejlesztő, hogy PC-re később jelenik meg a cím.
  • Írta: barackostej
  • 8 komment

Darksiders 2: Deathinitive Edition a hónap végén

A Nordic Games megerősítette, hogy már ebben a hónapban lecsaphatunk a Darksiders 2: Deathinitive Editionre, amely nem csupán javított grafikát, hanem átdolgozott pályákat és így simább játékélményt ígér.

Ennyit változott a Darksiders 2 grafikája

Idén érkezik a Darksiders 2: Deathinitive Edition, amely nem csupán nagyobb felbontású textúrákkal és az összes DLC-vel együtt érkezik, hanem a játékban szereplő felületek is máshogyan reagálnak a fényre. Megmutatjuk, hogyan.

E3 2015: Télen jön a felújított Darksiders II

A Nordic Games végre formálisan is megerősítette, hogy készül a találó nevű Darksiders II: Deathinitive Edition. Felújított grafikát és 1080p-s felbontás ígérnek a fejlesztők PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Címet kapott az újgenerációs Darksiders II

Még tavaly februárban jelentette be a Nordic Games, hogy definitív kiadást kap a Vigil Games fejlesztette Darksiders második felvonása. Tegnap frissült a játék amazonos adatlapja, így most már tudjuk a játék címét is.

Frissítve: Definitív kiadást kaphat a Darksiders II is

Habár a Nordic Games saját bevallása szerint előbb-utóbb folytatni szeretné a Darksiders-sorozatot, úgy tűnik, egyelőre a könnyebb utat választaná: jön a Darksiders II: Definitive Edition?

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Xbox Live Gold - ingyenes a Darksiders II

Az Xbox Live-féle Games with Gold keretein belül mától a Battlefield: Bad Company helyére lépett a Darksiders II. Az Xbox 360-tulajdonos Gold-előfizetőkre így reggel óta ingyenesen vár a 2012-es hack and slash.

Ezek lesznek az xboxosok októberi ajándékai

A Microsoft már bejelentette, hogy milyen ajándékokkal fogja meglepni azokat, akik októberben is az Xbox Live Gold-előfizetőinek táborát erősítik. Az Xbox One-ra egy indie cím jutott, az Xbox 360 felhozatala viszont erősebb.

Heti akciók és leárazások - 39. hét

Újabb akciókat kanalaztunk össze számotokra a hétre az ezek után rendszeresen érkező spórolás-centrikus rovatunkban. Kérésetekre a sorba ezúttal a PlayStation Network és az Xbox Live Gold akciói is beálltak.
  • Írta: Arell
  • 6 komment

Blogajánló: Elkezdődött...

Szeptember elsejét írunk, szakad az eső, és még hétfő is van. Sugározza az életkedvet a város ezen a csodálatos napon, de ne csüggedjetek, a blogíróink legalább kényeztetnek minket írásaikkal. Ha nem lesz áramszünet...