Deadly Premonition PC, PS3, X360

Egy fiatal lány holttestét bukkan elő az erdőből. Egy FBI ügynököt alakítasz és a misztikus bűntény után eredsz. A városon úrrá lesz a pánik. A legendás gyilkos visszatér? Az Access Games horrorjátéka a műfaj unikuma.
1567681201

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.
1417024851

PlayStation Plus - a decemberi ingyenes játékok

Oké, a Secret Ponchost már a délután folyamán lelőttük, de lapul még sok nyalánkság a Sony tarsolyában az év utolsó hónapjában. Az Injustice-ról szintén hallottunk már, de lesz itt Hitman Trilogy HD és kultikus horrorjáték is.
1378206054

Deadly Premonition - megvan a PC-s dátum

Köszönhetően a játék gyors és sikeres Greenlight-kampányának, a cím atyja, Hitedaka Suehiro megerősítette, hogy a Deadly Premonition még idén napvilágot lát Steamen. Hogy pontosan mikor? Rögtön eláruljuk!
1374159600

PC-re is megjelenik a Deadly Premonition

A PlayStation 3-on napvilágot látott Deadly Premonition: The Director's Cut PC-re is megjelenik, és az ígéretek szerint még bőségesebb lesz, mint az eredetileg is bővített változatnak szánt kiadás.
1367248964

Brit toplista: vezet a Dead Island: Riptide

A múlt héten rajtolt címek közül a Dead Island: Riptide volt a legkeresettebb a briteknél, a Dragon's Dogma kiegészítője a bronzérmes, a pocsék kritikák ellenére pedig negyedik lett a Star Trek.
1366815647

A héten jön a Deadly Premonition: Director’s Cut

Még egy címmel bővült a heti játékmegjelenések listája, a Sony az utolsó pillanatban jelentette be a Deadly Premonition: Director’s Cut európai verziójának dátumát. Ennek örömére képeket és egy új trailert kaptunk.
1364058028

Traileren a Deadly Premonition: The Director’s Cut

Érdemes lesz figyelemmel kísérni az április végén megjelenő Deadly Premonition: The Director’s Cutot, elvégre a kultikus, nyitott világú horrorjáték finomhangolt és bővített kiadásával van dolgunk. Nézzünk is bele!
1350478813

Érkezik a Deadly Premonition: The Director’s Cut

Mára kultstátuszba lépett az Access Games Deadly Premonitionje, ám erősen rétegjátéknak számít a nyitott világgal rendelkező túlélőhorror. Jövőre jelenik meg PS3-ra a rendezői változat, mely pofásabb grafikát és kibővített lehetőségeket ígér. Ezúttal nem mulasztjuk el.
1281554204

Európában is megjelenik a Deadly Premonition

Amerikában ugyan már tavasszal megjelent Xbox 360-ra az Access Games némileg félresikerült túlélő-horrorja, ősszel mi is meggyőződhetünk róla, hogy tényleg annyira borzalmas a játék, mint azt a tengeren túli tesztek említik.