The King of Fighters XIII PS3, X360

A szebb időket is megélt verekedős sorozat legújabb része először a játéktermekben mutatkozik be, később pedig otthoni konzoljainkon.
1608660000

Íme, a Games with Gold januári felhozatala

Míg mindenki más az idei ajándékait készíti össze, a Microsoft már a jövő évieket kezdi felsorolni – legalábbis ami a Games with Goldot és a januárt illeti. Négy újabb játékkal lehetnek gazdagabbak a Xbox Live Gold előfizetői.
1408546800

Elrajtolt az új Humble Bundle

Itt van az új Humbe Bundle, az akció szervezői ezúttal egy újabb Jumbo csomaggal készültek az érdeklődőknek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pénzért olyan játékokat kapsz, ami amúgy nagyon sokba kerülne.
1378792800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy csöppet lassabb lesz ez a hét játékmegjelenések szempontjából, bánkódni viszont nem kell: így is akad néhány cím, amit feltétlenül érdemes majd kipróbálni. Meg aztán most aludjunk, mert utána jön a GTA V...
1376409600

Hivatalos: érkezik a PC-s The King of Fighters XIII

Az SNK Playmore hivatalosan is megerősítette, hogy PC-re is megjelenik a The King of Fighters XIII. Noha a játék konzolokra már két éve elérhető, a számítógépes változat tartalmasabb és fejlettebb lesz.
1375956000

PC-re is jön a The King of Fighters XIII

Noha itthon jóval kevesebb rajongója akad a The King of Fighters-sorozatnak, mint bármelyik másik verekedős szériának, ettől függetlenül jó tudni róla, hogy valószínűleg PC-re is megjelenik a legutóbbi része.
1321906708

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.
1314000000

The King of Fighters XIII - gyakoroljunk együtt

Habár Magyarországon a The King of Fighters-sorozat népszerűsége messze elmarad a Tekken, Mortal Kombat, Soul Calibur és a Street Fighter anyagok mögött, külföldön igen-igen népszerű a cucc. Ha eddig az tartott vissza a kipróbálásától, hogy alma voltál hozzá, akkor most talán segíthetünk!
1310479259

Egy raklap látnivalón a The King of Fighters XIII

A The King of Fightersnek nagy hagyománya van - főleg a japán és az amerikai piacon -, s legalább ugyanekkora a lelkes követőbázisa. Hosszas várakozás után októberben révbe ér a tizenharmadik epizód - ennek kapcsán gazdagodtunk most egy halom képpel és egy gameplay videóval.
1309863600

Októberben jön a konzolos The King of Fighters XIII

Először az amerikaiak juthatnak hozzá a játéktermekben már hónapok óta játszható The King of Fighters legutóbbi részéhez. A konzolos változatokba exkluzív karakter és helyszínek kerültek: Billy Kane feltűnésének valószínűleg a Fatal Fury rajongói fognak örülni elsősorban.
1267181700

Készül a King of Fighters legújabb része

Először a játéktermekben mutatkozik be a The King of Fighters XIII, később viszont az otthoni konzolokon is tiszteletét teheti a szebb időket is megélt sorozat új része.