Tropico 3: Absolute Power

Kiegészül a Tropico harmadik része, ezúttal kizárólag PC-n. Gyökeres újításokra ne tessék számítani, inkább a korábbi lehetőségeink kibővítése lesz ez!
1599724800

Tropico-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Remek hírünk van a számotokra, ha éppen diktátoros kedvetekben lennétek a hónapban, ugyanis az aktuális Humble Bundle-akció keretében jó pár Tropico-játékkal bővíthetitek a PC-s gyűjteményeteket.
1345281089

GC 2012: Készül az új Tropico

A Tropico-szériát jegyző Haemimont Games illetékese a Gamescomon kotyogta ki, hogy már dolgoznak a banánköztársaság-szimulátor legújabb felvonásán. Konkrétumokból nincs sok, de azt már borítékolhatjuk, hogy az anyag jelentős fejlődésen megy át az előző részekhez képest!
1285584248

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!
1272274620

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.
1267545960

Kiegészül a Tropico harmadik része

Absolute Power alcímmel kiegészül a Tropico harmadik része, idén nyáron, kizárólag PC-n. Az expanzió inkább tartalmi újdonságokat hoz, a játékmenet nem változik.