Game Developers Conference 2010

Játékkiállítás
Kiadó: GDC, Fejlesztő: GDC
A GDC (Game Developers Conference) 2010 nemzetközi játékkiállításról származó hírek, képek, és egyéb anyagok gyűjtőhelye itt, a Gamekapcson!
Értékelés: Nincs még értékelve

Terjeszkedik a Game Developers Conference

Novemberben is lesz Game Developers Conference, igaz, a Game Developers Conference Next és az App Developers Conference némileg más fókusszal közelít a játékfejlesztés felé.

GDC 10: Brink - újabb kedvcsináló érkezett

Minél többet látok a Brinkből, annál jobban tetszik. Az új trailer teljes mértékben renderelt, viszont hangulatos és nagyjából sejteti, hogy mire számíthatunk a játékban.

GDC 10: Konzolokra is megjelenhet a Torchlight

A játékosok többnyire elégedettek voltak a Diablót majmoló Torchlighttal, a Runic Games játéka viszont csak PC-re jelent meg, így viszonylag szűk közönség számára volt elérhető.

GDC 10: Sam & Max - hamarosan indul az új évad

The Devil's Playhouse alcímmel, április közepén veszi kezdetét a Sam & Max harmadik évada. A fejlesztő Telltale Games ezúttal játékmenetbeli újításokat is ígér.

GDC 10: Új trailert kaptunk a Medal of Honorról

A múltkori képek után most végre új trailer érkezett az Electronic Arts ősszel megjelenő, a jelenkori hadviselésre átálló Medal of Honorjából.

GDC 10: Xbox-ra is fejleszthet az Insomniac?

A Resistance-sorozatot és az Ratchet and Clank címeket fejlesztő Insomniac Games akár multiplatformos céggé is válhat a jövőben. Egy GDC pletyka következik.

GDC 10: A PS3 Move elég pontos a Starcrafthoz

A Sony nem győzi hangsúlyozni, mennyire pontos érzékelést tesz lehetővé a Playstation Move. Nem hagyják cserben a hardcore gamereket, legalábbis ezt mondják.

GDC 10: Készül a Guitar Hero 6

Gene Simmons, a KISS frontembere kotyogta el, hogy készül a Guitar Hero 6. Na nem mintha létezett volna olyan ember a Földön, aki nem sejtette, de most már hivatalos.

GDC 10: Óriás Test Drive Unlimited 2 infóbomba

Gyors kocsik, gyönyörű nők és luxus. Ez veszi körül a szuper-autó tulajdonosokat minden egyes nap. Ez veszi körül a Test Drive Unlimited 2 játékosait is.

GDC 10: Már készül a Colin McRae: DIRT 3

Folytatódik a Codemasters egyik legsikeresebb sorozata. A Colin McRae nevével fémjelzett DIRT 3 az elődöknél gyorsabb, izgalmasabb, és minden tekintetben jobb lesz.

GDC 10: Megérkezett az utolsó screenshotadag

A mai nap a búcsú napja, bezár a 2010-es Game Develeopers Conference, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének új hírek - és persze vadi új screenshotok!

GDC 10: PC-re is megjelenik a Fable 3?

Sok hasonló pletykát hallottunk már, s a mostanit is kéretik fenntartásokkal kezelni, viszont az tény, hogy egyre több utalást hallani a Fable 3 esetleges PC-s verziója kapcsán.

GDC 10: Crysis 2 - ezt tudja a CryEngine 3

Bár az új Crytek videót CryEngine 3 techdemónak szánták, azért jó esély van rá, hogy az első Crysis 2 gameplay jeleneteket láthattuk - minket meggyőzött.

GDC 10: Új trailer érkezett a következő Deus Exről

Hangulatos kedvcsináló érkezett a harmadik Deus Exről - a játék egyúttal alcímet is kapott, a fejlesztők pedig bejelentették: multi nem lesz, csak egyjátékos mód.

GDC 10: Tényleg lesz Monkey Island 2 remake

Bár a tegnapi galériafrissítésben már lelőttük a meglepit, most külön is elújságoljuk, hogy igazak voltak a pletykák, tényleg remake-et kap majd a Monkey Island 2.

GDC 10: A Valve legjobb játéka lehet a Portal 2

Gabe Newell, a Valve atyaúristene maga jelentette ki egy interjúban, hogy a Portal folytatásához egyetlen eddigi játékuk sem érhet fel. Szép is lenne!

GDC 10: Egy év múlva érkezik a Dragon Age 2?

Amerikai kollégáink már megkapták a Dragon Age Awakening című kiegészítőjének dobozos változatát, melyben egy cetli is volt, rajta a jövő februári dátummal.

GDC 10: Újabb ingyenes MMO-k a láthatáron

A Nexon jóvoltából két új MMORPG érkezik a nyugati országokba: a Dragon Nest és a Vindictus Koreában már bizonyítottak, ráadásul teljesen ingyenesek!

GDC 10: Blizzard konferenica

A játékdesign leganda, a Blizzard Entertainment alelnöke tartotta a cég prezentációját a GDC-n, ami minden eddiginél nagyobb tömegeket vonzott. Mi a Blizzard titok?

GDC 10: Készül a Jagged Alliance 3

A legújabb STALKER epizódért is felelős német kiadó, a bitComposer Games megvásárolta a Jagged Alliance jogait, s azonnal neki is láttak a harmadik rész fejlesztésének.