Kingdoms of Amalur: Reckoning

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

RPG, Fantasy
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: 38 Studios
Az Electronic Arts és a Curt Schilling vezette 38 Studios közös RPG-je, melyet fejlesztési nevén, Project Mercury címen is emlegetnek. A sztoriért R.A. Salvatore felel, a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Értékelés: 8.4

Switchre is jön Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Idén márciusban a Nintendo konzoljára is ellátogat a Kingdoms of Amalur: Reckoning tavaly ősszel megjelent újrázása, valamint megnyugtattak mindenkit a készítők, hogy nem feledkeztek meg a beígért kiegészítőről sem.

Brit toplista: még mindig vezet az Avengers

Habár a múlt héten is érkeztek újoncok, a brit játékeladási toplista dobogósai többnyire kitartottak. Még mindig vezetnek a Bosszúállók, valamint Tony Hawnak és kompániájának sincs oka panaszra.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az igazi nagyágyúk elkerülik ezt a hetet, a következő napokban sem maradunk játékmegjelenések nélkül, sőt kifejezetten sűrűnek ígérkezik a mezőny. Ezúttal is listába szedtük az újdonságokat.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a mágus útja

A hamarosan befutó Kingdoms of Amalur-újrakiadás legújabb előzetese a varázslás iránt érdeklődőknek szól. Ha nem vonz sem a hideg acél forgatása, sem a lopakodás, akkor a mágikus archetípus lehet a neked való.
  • Írta: gorien
  • 4 komment

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a harcos útja

Kereken egy hétre vagyunk a 2012-es akció-szerepjáték, a Kingdoms of Amalur: Reckoning felújított változatának a megjelenésétől, ezért a kiadó egy újabb előzetessel szeretné egy kicsit megpörgetni a játék marketingjét.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a zsivány útja

Néhány héten belül megjelenik a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es akció-szerepjáték felújított változata. A premierre készülve saját bemutatót kapott a karakterünk ügyességre és gyorsaságra építő archetípusa.

Új expanziót kap a Kingdoms of Amalur: Reckoning

Dátumot kapott a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es szerepjáték felújított változata. A bejelentés mellé érkezett egy friss előzetes is, valamint egy váratlan hír, miszerint jövőre egy új kiegészítővel bővül a játék.

Újra kiadják a Kingdoms of Amalur: Reckoningot

Ha hihetünk a Microsoft Store-nak, augusztusban várható a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Nem, nem dadogtam, hanem újra kiadják a 2012-es szerepjátékot, felfrissített látvánnyal és némileg finomhangolt játékélménnyel.

E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

Folytatást kaphat a Kingdoms of Amalur?

A hajdanán igencsak népszerű és kritikailag is elismert Kingdoms of Amalur: Reckoning körül, úgy néz ki, valami készülődik. A mai napon ugyanis a THQ Nordic a Twitteren bejelentette, hogy felvásárolta a teljes franchise jogait.
  • Írta: sirdani
  • 9 komment

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

48 óráig ingyenes a Kingdoms of Amalur

Az Electronic Arts a héten két kézzel szórja a kipróbálható játékokat: a Wing Commander és a Battlefield 4 után ezúttal a Kingdoms of Amalur: Reckoningen a sor. A szerepjátékot 48 órán keresztül nyúzhatjuk.

Az összes EA-címből kigyomlálják az online passt

Az Electronic Arts bejelentette, hogy nemcsak a jövőben hagy fel az online pass-rendszer alkalmazásával, de a már megjelent címeiből is kigyomlálja azt. A következő hetekben frissülnek az érintett játékok.

Eladják a Kingdoms of Amalurt

A 38 Studios csődje miatt Rhode Island államé lettek a Kingdoms of Amalur jogai, és a kormányzat már túl is adna rajta - állítólag vannak érdeklődők. Egyébként holnap kezdődik a cég vezetőjének bírósági tárgyalása.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.

Árverés alatt a 38 Studios maradéka

A 38 Studios és a Big Huge Games még nyáron, szappanoperába illő fordulatok után húzta le végleg a rolót. Az alkalmazottak egy része azóta már az Epic felügyelete alatt alapított új stúdiót, míg mások új helyen találtak munkát. A csapat eszközeit azonban árverésen adják el.

Traileren a Project Copernicus MMO

Kiszivárgott a Project Copernicus előzetese, mely jó eséllyel már soha nem látja meg a napvilágot. Mint ismeretes, a Kingdoms of Amalur munkálatai után a 38 Studios fizetésképtelenné vált, így hivatalosan is lehúzták a rolót. A csapat egykori kreatív igazgatója, Steve Danuser szerint a videó hiteles.

Curt Schilling teljesen legatyásodott

A Kingdoms of Amalur sikertelenségét, és a 38 Studios bezárását követően a tulajdonos, és egykori baseballsztár elmndta, gyakorlatilag minden megtakarított pénze odaveszett. A stúdió minden értéke Rhode Island államra szállt, ami 2020-ig törlesztik a cég tartozásait.

Új csapatot állít fel az Epic az Amalur fejlesztőiből

A Kingdoms of Amalur fejlesztői a Big Huge Games bezárása után új hazát kerestek maguknak, és állítólag többen is lecsaptak volna rájuk. Az Epic azonban majdnem az egész csapatot magához édesgette, és egy új stúdiót állítanak fel belőlük Baltimore-ban.