Kingdoms of Amalur: Reckoning

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

RPG, Fantasy
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: 38 Studios
Az Electronic Arts és a Curt Schilling vezette 38 Studios közös RPG-je, melyet fejlesztési nevén, Project Mercury címen is emlegetnek. A sztoriért R.A. Salvatore felel, a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Értékelés: 8.4

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy cím nem jutott erre a hétre, így is bőségesre sikerült a következő napok játékmegjelenéseit összegző listánk. Az indie csemegék mellett néhány megkésett port, és egy régóta várt next-gen frissítés is akad.

Switchre is jön Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Idén márciusban a Nintendo konzoljára is ellátogat a Kingdoms of Amalur: Reckoning tavaly ősszel megjelent újrázása, valamint megnyugtattak mindenkit a készítők, hogy nem feledkeztek meg a beígért kiegészítőről sem.

Brit toplista: még mindig vezet az Avengers

Habár a múlt héten is érkeztek újoncok, a brit játékeladási toplista dobogósai többnyire kitartottak. Még mindig vezetnek a Bosszúállók, valamint Tony Hawnak és kompániájának sincs oka panaszra.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az igazi nagyágyúk elkerülik ezt a hetet, a következő napokban sem maradunk játékmegjelenések nélkül, sőt kifejezetten sűrűnek ígérkezik a mezőny. Ezúttal is listába szedtük az újdonságokat.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a mágus útja

A hamarosan befutó Kingdoms of Amalur-újrakiadás legújabb előzetese a varázslás iránt érdeklődőknek szól. Ha nem vonz sem a hideg acél forgatása, sem a lopakodás, akkor a mágikus archetípus lehet a neked való.
  • Írta: gorien
  • 4 komment

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a harcos útja

Kereken egy hétre vagyunk a 2012-es akció-szerepjáték, a Kingdoms of Amalur: Reckoning felújított változatának a megjelenésétől, ezért a kiadó egy újabb előzetessel szeretné egy kicsit megpörgetni a játék marketingjét.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a zsivány útja

Néhány héten belül megjelenik a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es akció-szerepjáték felújított változata. A premierre készülve saját bemutatót kapott a karakterünk ügyességre és gyorsaságra építő archetípusa.

Új expanziót kap a Kingdoms of Amalur: Reckoning

Dátumot kapott a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es szerepjáték felújított változata. A bejelentés mellé érkezett egy friss előzetes is, valamint egy váratlan hír, miszerint jövőre egy új kiegészítővel bővül a játék.

Újra kiadják a Kingdoms of Amalur: Reckoningot

Ha hihetünk a Microsoft Store-nak, augusztusban várható a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Nem, nem dadogtam, hanem újra kiadják a 2012-es szerepjátékot, felfrissített látvánnyal és némileg finomhangolt játékélménnyel.

E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

Folytatást kaphat a Kingdoms of Amalur?

A hajdanán igencsak népszerű és kritikailag is elismert Kingdoms of Amalur: Reckoning körül, úgy néz ki, valami készülődik. A mai napon ugyanis a THQ Nordic a Twitteren bejelentette, hogy felvásárolta a teljes franchise jogait.
  • Írta: sirdani
  • 9 komment

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

48 óráig ingyenes a Kingdoms of Amalur

Az Electronic Arts a héten két kézzel szórja a kipróbálható játékokat: a Wing Commander és a Battlefield 4 után ezúttal a Kingdoms of Amalur: Reckoningen a sor. A szerepjátékot 48 órán keresztül nyúzhatjuk.

Az összes EA-címből kigyomlálják az online passt

Az Electronic Arts bejelentette, hogy nemcsak a jövőben hagy fel az online pass-rendszer alkalmazásával, de a már megjelent címeiből is kigyomlálja azt. A következő hetekben frissülnek az érintett játékok.

Eladják a Kingdoms of Amalurt

A 38 Studios csődje miatt Rhode Island államé lettek a Kingdoms of Amalur jogai, és a kormányzat már túl is adna rajta - állítólag vannak érdeklődők. Egyébként holnap kezdődik a cég vezetőjének bírósági tárgyalása.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.

Árverés alatt a 38 Studios maradéka

A 38 Studios és a Big Huge Games még nyáron, szappanoperába illő fordulatok után húzta le végleg a rolót. Az alkalmazottak egy része azóta már az Epic felügyelete alatt alapított új stúdiót, míg mások új helyen találtak munkát. A csapat eszközeit azonban árverésen adják el.

Traileren a Project Copernicus MMO

Kiszivárgott a Project Copernicus előzetese, mely jó eséllyel már soha nem látja meg a napvilágot. Mint ismeretes, a Kingdoms of Amalur munkálatai után a 38 Studios fizetésképtelenné vált, így hivatalosan is lehúzták a rolót. A csapat egykori kreatív igazgatója, Steve Danuser szerint a videó hiteles.

Curt Schilling teljesen legatyásodott

A Kingdoms of Amalur sikertelenségét, és a 38 Studios bezárását követően a tulajdonos, és egykori baseballsztár elmndta, gyakorlatilag minden megtakarított pénze odaveszett. A stúdió minden értéke Rhode Island államra szállt, ami 2020-ig törlesztik a cég tartozásait.