DiRT 3

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Autóverseny, Rally
Kiadó: Codemasters, Fejlesztő: Codemasters
Folytatódik a Codemasters egyik legsikeresebb sorozata. A DIRT 3 az elődöknél gyorsabb, izgalmasabb, és minden tekintetben jobb lesz.
Értékelés: 8.9

Előfizetéses szolgáltatást indított a G2A

A G2A is elindította az előfizetéses szolgáltatását, aminek hála havi pár euróért új játékokat szerezhetünk be. Februárban a Syberia-sorozat és a Lords of the Fallen kapott helyet a csomagban többek között.
  • Írta: barackostej
  • 16 komment

Kikerültek a Steam kínálatából a Codies régi címei

Néhány nappal azután, hogy eltávolították a GOG kínálatából a GRID-et, már a Steam boltjában sem tudjuk megvásárolni a játékot, sőt a DiRT 3-at és az F1 2013-at sem. Vélhetőleg lejárt a licencszerződés a Codemastersszel.

Csak ma ingyenes a DiRT 3

A Humble Store-ban jelenleg ingyenes a DiRT 3: Complete Edition steames verziója. Az arcade ralis játék megszerzésével nem érdemes várni, elvégre az ajánlat csak szombat reggelig tart. Kellemes száguldást!

Itt vannak a PlayStation Plus novemberi ajándékai

A novemberi Games with Gold-játékok után a PlayStation Plus előfizetőinek szánt ajándékok listája is megérkezett. Lesz itt DiRT 3, Everybody’s Gone to the Rapture és The Deadly Tower of Monsters is.

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.

Íme, a Games with Gold novemberi kínálata

Az év utolsó előtti hónapjában is négy ingyen játékot kapnak a Gold-előfizetessel rendelkező játékosok. A visszafele kompatibilitásnak köszönhetően már Xbox One-on is tolhatjuk az Xbox 360-as címeket.

Steamre váltott a Dirt 3

Újabb játék csatlakozott azokhoz a címekhez, melyek levetkőzték magukról a Games for Windows Live-ot. A Steamre költözéssel együtt a Dirt 3-tulajok a DLC-ket is megkapják ajándékba.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

Újabb jelek az új DiRT-játék létezésére

Szinte már nyílt titok, hogy új DiRT-játék készül a Codemastersnél, de most újabb jelek utalnak a játék létezésére. Bár nemrég még leépítések voltak a cégnél, most új munkatársakat keresnek.
  • Írta: barackostej
  • 10 komment

Leépítések a DiRT fejlesztőinél

Mintegy ötven munkavállalójának mondott fel a Codemasters költségtakarékossági szempontok alapján. Az elbocsátásokat egy bennfentes szellőztette meg - a legnagyobb érvágás a GRID és a DiRT fejlesztőit érte.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

DiRT 4-et teasel a Codemasters

Valószínűleg készül a DiRT-sorozat (számozott) negyedik része, a széria hivatalos Twitter-oldala legalábbis elég átlátszóan célozgatott rá. Konkrétumok még nincsenek, de talán már nem kell sokat várni bejelentésre.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Nem szűnik meg a Games for Windows Live

Úgy tűnik, a Microsoft mégsem szeretne megszabadulni a sokak által gyűlölt Games for Windows Live-tól. Elvileg ebben a hónapban került volna lezárásra a szolgáltatás, de a cégóriás az utolsó pillanatban másképp dönthetett.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Humble Weekly Sale - főszerepben a Codemasters

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, amiben a főszerepet a Codemasters-játékai kapták. Egy dollárért Operation Flashpoint és Overlord jár többek között, hat dollárnál pedig DiRT-játékok is bekerülnek a kalapba.

Ralisabb lesz az új DiRT

A Codemasters ugyan még nem jelentette be a következő DiRT-öt hivatalosan, de jó esély van rá, hogy nemsokára megteszi - legalábbis az utóbbi időben elég sokat célozgatnak rá a britek.

Több ralijátékon is dolgozik a Codemasters?

A Codemasters ugyan még nem jelentett be új ralijátékot hivatalosan, a brit fejlesztőcég a hivatalos Twitter-oldalán már elárulta a rajongók kérdésére, hogy több ilyen anyag is készül nála.

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

DiRT 4-bejelentés közeleg?

A DiRT-játékok vezető tervezője, Paul Coleman vicces kedvében volt, és két fényképet tett közzé a Twitter-csatornáján, amiken valódi raliautókat láthatunk. Az önfényezés mellett még az is elképzelhető, hogy a DiRT folytatásának nagy leleplezésére készülnek a Codemastersnél.

Márciusban jön a DiRT 3: Complete Edition

Egy hónap múlva érkezik a DiRT 3 bővített változata, amiben nemcsak az alapjátékot fogjuk megtalálni, de az összes eddig megjelent DLC-t is. A Complete Edition ráadásul nyomott áron érkezik, így aki eddig várt a vásárlással, márciusban vesse rá magát a gyűjteményre - megéri!

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

A Gamekapocs legolvasottabb hírei 2011-ben

A cikkeket letudtuk, jöjjenek a hírek. A Gamekapocs szezonzáró összegzésének következő felvonásában azt nézzük meg, az idei hírek közül melyeket olvastátok el a legtöbben, melyekre kattintottak a legtöbben. A tízes toplistáért kattintsatok tovább, érdekes lesz!