The Lord of the Rings: War in the North PC, PS3, X360

Az Electronic Arts elveszítette a Gyűrűk Ura jogait, mostantól a filmet is gyártó Warner veszi kézbe a dolgokat!
1383750449

Warner-játékok az új Humble Bundle-ben

Elindult az új Humble Bundle akció, méghozzá nem is akármilyen címekkel: a felhozatalt ezúttal a Warner Bros. játékai jelentik, köztük két-két Batman- és F.E.A.R.-epizóddal. Vesd rá magad!
1324303200

Legósítják a Gyűrűk urát is

Ugyan ott még nem tartunk, hogy készül a LEGO Gyűrűk ura videojáték, de az első lépés kétségtelenül megtörtént: a dán építőkockák gyártója megállapodott a Warner Bros.-szal, egyezségük keretében pedig jövő nyáron boltokba kerülnek az első Gyűrűk ura témájú LEGO-szettek.
1320969032

The Lord of the Rings: War in the North teszt

Sötét felhők gyülekeznek Középfölde békés népei felett. Frodó már útrakelt a Megyéből a Gyűrűvel, s a kis hobbitra veszélyek végeláthatatlan sora leselkedik. Ha az északon gyülekező ellenséget nem tartóztatják fel, a Gyűrűhordozó küldetése már az elején elbukik.
1320580800

Leépítések a Warner stúdióinál

Úgy tűnik, a Warner Bros. szereti a Rocksteady Studiost, így hozzájuk nem nyúlnak. Ami mondjuk a Batman: Arkham City fantasztikus eredményei után nem is meglepő. A seattle-i bázist azonban alaposan megnyirbálják, állítólag közel 60 embert eresztenek szélnek mostanában.
1320090989

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!
1319886057

LotR: War in the North - itt a launch trailer

Csaknem egy hónappal a megjelenés előtt futott be a kooperatív mókára kihegyezett, új Gyűrűk Ura játék launch trailere. Láthatjuk benne Gandalf hatalmas sasmadarát, melyet az agg varázsló lovagolt meg a filmekben - a kellő hozzáértéssel megvágott előzetes tényleg átadja a hangulatot.
1318849240

War in the North - képek 360 fokban

A Középfölde északi háborúit szem előtt tartó War in the North november 1-jén látja meg a napvilágot, a Warner most kiadott két screenshotot, melyeket 360 fokban csodálhatjuk meg, átélve a térhatást minél meggyőzőbb formában. Co-opban talán az év meglepetésével lehet dolgunk. Vagy nem.
1318060800

War in the North - harc a lidérc ellen

Felmerül a kérdés, hogy vajon nem fog-e elveszni a The Lord of the Rings: War in the North a nagy őszi játékforgatagban? Nos, reméljük, mert minden újabb anyag, amit látunk, egyre hangulatosabb. Most például a gonosz lidércbácsit kellene tarkón vágni.
1317560400

War in the North - főszerepben a kooperatív mód

Újabb trailer érkezett a közeljövő egyik legizgalmasabbnak tűnő adaptációjáról, a The Lord of the Rings: War in the Northról. Az előzetes a játék kooperatív módját mutatja be, merthogy a három eltérő karaktert felvonultató akció-szerepjátékból szerencsére a többjátékos móka sem fog kimaradni.
1317042000

Indulj harcba a War in the North-szal

Talán jogosan mondhatjuk, hogy a játékkészítők, pontosabban a filmes jogokat birtokló Electronic Arts annak idején nem hozott ki mindent A Gyűrűk Ura címből, amit a játékok frontján ki lehetett volna. Ezt próbálja most utólag orvosolni a régi-új tulajdonos, a Warner Bros.