Sniper: Ghost Warrior

Folytatódik a Sniper-sorozat. A City Interactive legújabb FPS-e PC-re és Xbox 360-ra jelent meg.
1666684800

Egy túlélőjátékot és egy online lövöldét is készít a Sniper: Ghost Warrior csapata

A CI Games felvázolta a következő öt évre szánt terveit, melyek közt nem csak a Lords of the Fallen rebootja szerepel. A lengyelek két vadiúj IP-vel is megpróbálkoznak.
1309273200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.
1309158000

Sniper: Ghost Warrior - tisztítsd meg a falut

A Sniper: Ghost Warrior gyakorlatilag második reneszánszát éli: a játék megjelenésekor éppen korrekt értékeléseket kapott, és éppen elég fogyott belőle ahhoz, hogy a fejlesztők bele merjenek vágni a PlayStation 3-as verzió elkészítésébe. Ennek örömére kaptunk még egy előzetest.
1308677415

Egyre jobb a PS3-as Sniper: Ghost Warrior

A City Interactive folyton azt hangsúlyozza, hogy portékái simán felérnek a nagy kiadók shootereivel, pedig ez koránt sincs így. A tavaly megjelent PC-s és xboxos változat hemzsegett a hibáktól, a fiúk letették az esküt, hogy a nyáron megjelenő playstationös verzió ezek ellentéte lesz. Nézzünk bele!
1303401600

Sniper: Ghost Warrior - előzetesen a PS3-port

A Sniper: Ghost Warrior megjelent, végigjátszottuk, úgy gondoltuk, hogy egész korrekt volt, aztán elfelejtettük. A fejlesztők viszont nem felejtették el a PlayStation 3 felhasználókat, így szépen lassan elkészül a játék portja a Sony konzolgépére is. Erről kaptunk most egy előzetest.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1297961524

1 millió példány kelt el a Sniper: Ghost Warriorból

Számomra eddig felfoghatatlan hírek érkeztek a City Interactive háza tájáról: a nem túl jó játékportfólióval rendelkező lengyel kiadó befizetett két ütős motorra is, ráadásul folytatást terveznek a Sniper: Ghost Warriorhoz. Honnan van erre pénzük? Miért akarnak egy átlagos játékot folytatni? Itt a válasz.
1294756909

Folytatódik a Sniper: Ghost Warrior

Bár a City Interactive nyáron megjelent FPS-e nem örvendhetett éppen a legjobb kritikáknak, az biztos, hogy a kiadó portfóliójának többi tagjához képest jól teljesített. A kiadó egyik munkatársa a svéd Eurogamernek adott interjújában árulta el, hogy már dolgoznak a folytatáson.
1291822227

Lecsapott az Unreal Engine-re a City Interactive

A harmadik generációs Unreal Engine ugyan már a hatodik életévét tapossa, a lengyel City Interactive-nek mégis csak most jutott eszébe licencelni azt. Az olykor szánalmasan gyenge próbálkozásairól ismert kiadó újabban nagyon nyüzsög, talán még az is előfordulhat, hogy valami fogyaszthatót dobnak piacra.
1291280405

Stuart Black a City Interactive-hoz szerződött

Íme a nap egyik legmegdöbbentőbb híre: a játékos berkekben csak fegyverpornónak becézett Black atyja, Stuart Black a Codemastersszel való szakítás után már a kétes minőségű produktumairól híres City Interactive sorait erősíti. Egy új,londoni stúdióban második világháborús címen dolgozik jelenleg.