Madden NFL 11 , 3DS, IPHONE, PS2, PS3, PSP, X360

Folytatódik az Electronic Arts amerikai focis sorozata: a Madden NFL 11 borítóján Drew Brees szerepel majd.
1590656400

A héten szavaz az NFL az EA-partnerségről

Nemrég kiderült, hogy az NFL asztalhoz ült a 2K-vel, és újra szerződést kötöttek, így sokakban felmerülhetett, hogy ez vajon jelent-e valamit a Madden-sorozatra nézve. Úgy néz ki, nem kell félni, az NFL-re és az EA-re újabb hosszú partnerség vár.
1357138800

Menetrendszerű szerverleállítások az EA-nél

Az Electronic Arts immár a hagyományszerű szerverleállításokkal vágott neki az újévnek, ezzel együtt külön érdekesség, hogy az NBA Live-fanok végleg búcsút mondhatnak az online játéknak.
1350543600

Megint beperelik az EA Sportsot

Ismét csoportos keresetet nyújtottak be az EA Sports ellen, amihez bármilyen amerikai állampolgár csatlakozhat, ha megvásárolta a Madden NFL vagy NCAA Football valamelyik részét az elmúlt hét és fél évben. A per azért indult a kiadóval szemben, mert az versenyellenes módon sajátította ki magának az NFL jogait.
1312300801

Elindult az EA Sports Season Ticket szolgáltatása

A neves sportjáték-kiadó a fanok kedvében igyekszik járni, hiszen útjára bocsátotta a Season Ticket szolgáltatást. Lényegében egy bérletről van szó, ami egy éves időtartamra vásárolható meg, és számos kedvezményt biztosít a FIFA, NHL, Madden és a Tiger Woods PGA Tour játékok esetében.
1301845588

Elmaradt jogdíjak miatt perli az EA-t a Madden atyja

Robin Antonick maga is ott volt a Madden NFL-sorozat születésekor, ám állítása szerint az Electronic Arts 1992 óta nem fizetett neki semmilyen jogdíjat, noha a játék legújabb részei még mindig az eredeti programra épülnek. Az ügyet jogi útra terelte, az EA még nem nyilatkozott a történtek kapcsán.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1297774800

2013-ig tart az EA-NFL megállapodás?

A Sports Business Journal értesülései szerint az NFL jelentősen levitte a jogdíjak árát, valamint egy extra évvel meghosszabbította az Electronic Artscal kötött exkluzivitási szerződését, miután még mindig bizonytalan a következő szezon sorsa a játékosok esetleges sztrájkja miatt.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1296651600

Vesztességgel zárta az ünnepi szezont az EA

Az ünnepi szezon hagyományosan a kiadók legerősebb időszaka szokott lenni, legalábbis a menedzsment szeretné, ha az lenne. Az Electronic Artsnak ez most nem jött össze, dacára a Need for Speed: Hot Pursuit és a Medal of Honor sikereinek, vesztességgel zárt a vállalat.