Jet Set Radio PC, PS3, Vita, X360

A Sega klasszikus, Dreamcasten bemutatkozott címe az újgenerációs platformokra is ellátogatott.
1681120800

Készülhet a Persona 3-remake, újjáéled a Jet Set Radio?

Az eddigi szivárgások és infómorzsák alapján nem alaptalan, hogy készülőben van a JRPG remake-je. Más játékok is készülőben vannak a Sega háza táján, viszont hivatalos megerősítést egyik sem nyert még.
1650356100

Rebootot kaphat a Jet Set Radio és a Crazy Taxi

A hírek szerint a Sega hamarosan alaposan rálép a gázra. A stúdió új kezdeményezése életet lehel majd több korábbi IP-be, így hamarosan visszatérhet a Jet Set Radio és a Crazy Taxi is.
1595512800

Bomb Rush Cyberfunk - a Jet Set Radio nyomán

A holland Team Reptile megihletődött a Jet Set Radiótól, és ha már azt a sorozatot nem folytatják, megteszik ők maguk. Így született meg a Bomb Rush Cyberfunk, de vajon fel is ér majd az ihletőjéhez?
1455724810

Ingyenes játékokat osztogat a Sega

A Steam aktuális promóciója apropóján a Sega három játékot tett ingyenesen letölthetővé, ráadásul nem is akármilyeneket! A Jet Set Radio, a Hell Yeah! és a Golden Axe neve bizonyára sokaknak ismerősen cseng.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1350504119

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
1347903642

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!
1346745600

Előzetesen a Sega felújított játékai

Az őszre a Sega három klasszikusát is felújítják majd, jön a Jet Set Radio, a NiGHTS into Dreams és a Sonic Adventure 2 remake is. A japán kiadó most egy összefoglaló előzetest adott ki a játékokról: ha megnézed, tuti kedvet kapsz a nosztalgiára, és elsők között fogod letölteni őket!
1330783242

Első kedvcsinálókon a Jet Set Radio HD

Felújított formában tér vissza idén nyáron a 2000-ben, Dreamcasten megjelent Jet Set Radio, melyben a hagyományoknak megfelelően a zene és a graffitik kapják a főszerepet. A város rendfenntartóival is meggyűlik a bajunk - képekkel és videóval is szolgálhatunk.