ArmA II: Operation Arrowhead

Készül az Armed Assault folytatásának első önállóan is futtatható kiegészítője - megjelenése csak PC-re várható.
1612902540

Az ArmA fejlesztőibe is bevásárolta magát a Tencent

Folytatódik a kínai óriás, a Tencent terjeszkedése, ezúttal az ArmA-játékokat és a DayZ-t is jegyző Bohemia Interactive-ba vásárolta be magát a vállalat - igaz, csak egy kisebbségi részesedéssel.
1540458009

Mégsem készül az ArmA 4

A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.
1527681680

Humble Bundle-ben az ArmA-játékok

Az utóbbi években meglehetősen a háttérbe szorultak a realisztikus, taktikai FPS játékok. Az új Humbe Bundle ezen próbál meg némileg változtatni; viszonylag olcsón juthatunk hozzá az ArmA-franchise remekeihez.
1488384000

ArmA-játékok az új Humble Bundle-ben

Örülhetnek a harci szimulátorok rajongói, ugyanis a zsáner egyik legjobb sorozata került be a Humble Bundle új csomagjaiba. Szinte az egész trilógiát magunkévá tehetjük kedvezményes áron, kiegészítőstül és DLC-stül .
1400392824

Ma még ingyenes az ArmA: Cold War Assault

Tizenöt éves a cseh Bohemia Interactive, s ennek alkalmából a fejlesztők ingyen elérhetővé tették az első játékukat, a 2001-ben megjelent Operation Flashpointot, amely mostanság ArmA: Cold War Assault címen fut.
1389978000

Humble Weekly Sale - főszerepben a Bohemia

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, ezúttal a Bohemia Interactive jóvoltából szerezhettek be egy szupertartalmas pakkot: benne van az első két ArmA és az UFO: Afterlight is többek között.
1376654400

Blogajánló: ArmA, Max Payne és God of War

Megkésve bár, de törve nem, itt van újra a blogajánló. A legutóbbi jelentkezésünk óta rengeteg blog született, ráadásul a legtöbbjük nyugodt szívvel ajánlható lehetne. Ennek ellenére megpróbáljuk megkeresni a legjobbakat.
1373716800

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.
1311404400

Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.
1308931200

Újra megjelenik az első Operation Flashpoint

A Bohemia célja, hogy egy név alá hozza az egész sorozatot, így az eredeti, legendás Operation Flashpoint újra megjelenik, csak éppen ArmA néven. Az eredeti példányok tulajdonosai ingyen letölthetik az új kiadást és örülhetnek, hogy megvan nekik ugyanaz a játék kétszer, csak más néven.