Total War: Battle Pack

Négy Total War-játék (a Rome és a Medieval II, illetve egy-egy kiegészítőjük) egy csomagban. Vétek lenne kihagyni!
1410860700

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!
1354806000

Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.
1333273831

A mostani konzolok nem bírják el a Total Wart

A The Creative Assembly munkatársai szerint a mostani konzolgenerációban még biztosan nem, de a következőben már a játékgépeken is hódíthat a Total War-sorozat. A brit fejlesztők szerint azért kell még várni a bemutatkozásra, mert a jelenlegi masinákban nincs elég memória az RTS-ek futtatásához.
1322218800

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1290953565

Változik a Total War játékok címe

A "nem kifejezetten érdekes, de azért tanulságos" hírek rovatunk legújabb bejegyzésében némi marketinget, illetve marketinges gondolkodást tanulhatunk. A Creative Assembly és a SEGA hosszú évek után megváltoztatja a Total War játékok címezését. Pontosabban: csere történik a névben.
1274445780

Creative Assembly: új Total War és olimpiai játék

Izgalmas E3-ra készül a Creative Assembly, állítólag bemutatják a következő Total Wart, s leleplezik az olimpiai sportjátékukat is - persze csak állítólag.
1274363460

Sportjátékon dolgoznak a Total War fejlesztői

A Creative Assembly általában a Total War-sorozat kapcsán jut eszünkbe, pedig a brit stúdió fejlesztett egészen más játékokat is anno, és most is stílusváltásra készül.
1272884760

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jelenik meg PC-re és PS3-ra a Modern Warfare 2 első pályacsomagja, de most érkezik a PSP-s Fat Princess és a múlt héten mozikba került Iron Man 2 játékváltozata is.