Alan Wake's American Nightmare PC, X360

Sosem volt titok, hogy a Remedy valamilyen módon folytatná az Alan Wake-et. Íme, itt az új rész egy spin-off formájában!
1704825744

Alan Wake a Dead by Daylight legújabb túlélője

A Behaviour Interactive ma hivatalosan is megerősítette: a hónap végén Alan Wake is csatlakozik a Dead by Daylight túlélőihez. A sötétség áldozatául esett író saját előzetest is kapott.
1704738536

Alan Wake is csatlakozhat a Dead by Daylighthoz?

A fantasztikus cross-over tartalmairól ismert online horrorjátékot hamarosan egy újabb remek kollaboráció teheti izgalmasabbá. A sötétséggel hadakozó regényíró, Alan Wake is csatlakozhat a túlélőkhöz.
1698678000

Egy gótikus fantasy játék lehet Sam Lake következő nagy dobása

Az Alan Wake II atyja a frissen megjelent játék sikerei után sem akasztja szögre a kabátját. A Remedy alapítója és a stúdió rezidens írója egy nagy költségvetésű, sötét fantasy játék ötletét dédelgeti.
1697894318

Alan Wake visszatekintő

Az Alan Wake azon ritka videójátékok egyike, amelyek köré úgy épül fel egy komplett univerzum, hogy még csak most kap hivatalos folytatást. A hamarosan érkező második rész okán nosztalgiázzunk egyet az író kalandjain!
1634713200

Mit hoz még nekünk a Game Pass októberben?

Tíz nap van még hátra az októberből, és remélhetőleg egy percig sem gondoltátok, hogy friss Xbox Game Pass-megjelenések nélkül kell kihúznotok ezt az időszakot! A Microsoft elárulta, hogy minden újdonságokra számíthatnak még az előfizetők.
1617283800

Pletyka: készül az Alan Wake 2

Igen, tudjuk, hogy milyen nap van ma, de egyrészt ez a pletyka még tegnapi, ráadásul egészen megbízható forrásból származik: lapértesülések szerint készül az Alan Wake 2, amely az Epic Games kiadásában jelenhet majd meg.
1613491200

Rekordévet zárt tavaly a Remedy

Kiemelkedően sikeresnek könyvelhette el 2020-at a finn Remedy Entertainment, hiszen friss játékmegjelenés nélkül is az eddigi legjövedelmezőbb esztendője lett a járvány tépázta tavalyi év a fejlesztőcsapatnak.
1581771600

Három játék is készül a Remedynél

A Remedy Entertainment legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a stúdiónál három játék is fejlesztés alatt áll - amellett, hogy a Control sztorikiegészítőin is gőzerővel dolgoznak természetesen.
1571378400

Befutottak az Epic legújabb ingyenes játékai

Menetrendszerűen érkeztek meg az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, amelyekhez egy teljes héten át férhetünk hozzá. Aggodalomra semmi ok, jövő héten ismét két ajándékkal jelentkezik az üzlet!
1570860000

Jövő héten is Alan Wake-játékot kapunk az Epictől

A héten ugyan be kell érnünk egyetlen ingyenes játékkal az Epic Gamestől, a Surviving Mars nyújt annyira tartalmas szórakozást, hogy nem igazán lesz okunk panaszra. Jövő héten pedig újra két ajándékot kapunk.