Back to the Future: The Game , MAC, PC, PS3

A 80-as években futó, népszerű Vissza a jövőbe trilógiából a Telltale Games készített epizodikus megjelenésű játékot, kizárólag letölthető formátumban. A sorozat véget ért, egyben is megvásárolható.
1542276004

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.
1511420436

Befutott a Games with Gold decemberi kínálata

Hamarosan az év utolsó hónapjába lépünk, a Microsoft pedig elárulta, milyen játékokat kapnak decemberben a Gold-előfizetők. A kooperatív akciójátékok kedvelői a Warhammer: The End Times - Vermintide-nak örülhetnek.
1460536200

Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.
1444660200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz idővel együtt a játékeső sem akar elállni, ez a hét is sűrű lesz megjelenések terén. Megnézhetjük, milyen a Minecraft sztorija, és egy kiadós kiegészítés erejéig Geralt is visszatér.
1444122036

Ismét mozikba kerül a Vissza a jövőbe

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Vissza a jövőbe, így a megannyi klasszikus filmet újból vetítésre tűző Pannónia Szórakoztató Kft. október közepén ismét moziba küldi a sorozat első részét.
1443614442

Back to the Future: The Game - az új konzolokra is

Hihetetlen, de igaz: már 30 éves a Vissza a jövőbe-trilógia, így a Telltale Games keresve sem találhatott volna jobb alkalmat ahhoz, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kiadja az epizodikus kalandjátékát.
1440072023

Új platformokon tér vissza a Back to the Future

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Vissza a jövőbe-sorozat, így ez remek alkalom a Telltale számára, hogy ismét kiadja az ötrészes Back to the Future: The Game-et, csak most más platformokra.
1370162801

Telltale-es Humble Bundle - még négy napig

Ezúttal a Humble Weekly Sale is kifejezetten ütősre sikerült, Telltale-játékokat vehettek, ráadásul a szokott módon annyiért, amennyit nem sajnáltok kiadni értük. Még négy napig tart az akció.
1346229195

Back to the Future - folytatódhat a Telltale sorozata

Újabb jel mutat arra, hogy a Telltale Games újra elővenné a Back to the Future-szériát, legalábbis árulkodó, hogy Christopher Lloyd újra Doc Brownt fogja alakítani egy eddig be nem jelentett játékos adaptációban. A fejlesztők egyik legsikeresebb sorozata a Vissza a jövőbe, aligha lenne meglepő a visszatérés.
1319562000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.