Back to the Future: The Game

PC, PlayStation 3, Wii, Macintosh, PlayStation Network

Akció, Kaland, Sci-Fi
Kiadó: Telltale Games, Fejlesztő: Telltale Games
A 80-as években futó, népszerű Vissza a jövőbe trilógiából a Telltale Games készített epizodikus megjelenésű játékot, kizárólag letölthető formátumban. A sorozat véget ért, egyben is megvásárolható.
Értékelés: 7.0

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.

Befutott a Games with Gold decemberi kínálata

Hamarosan az év utolsó hónapjába lépünk, a Microsoft pedig elárulta, milyen játékokat kapnak decemberben a Gold-előfizetők. A kooperatív akciójátékok kedvelői a Warhammer: The End Times - Vermintide-nak örülhetnek.

Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz idővel együtt a játékeső sem akar elállni, ez a hét is sűrű lesz megjelenések terén. Megnézhetjük, milyen a Minecraft sztorija, és egy kiadós kiegészítés erejéig Geralt is visszatér.

Ismét mozikba kerül a Vissza a jövőbe

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Vissza a jövőbe, így a megannyi klasszikus filmet újból vetítésre tűző Pannónia Szórakoztató Kft. október közepén ismét moziba küldi a sorozat első részét.

Back to the Future: The Game - az új konzolokra is

Hihetetlen, de igaz: már 30 éves a Vissza a jövőbe-trilógia, így a Telltale Games keresve sem találhatott volna jobb alkalmat ahhoz, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kiadja az epizodikus kalandjátékát.

Új platformokon tér vissza a Back to the Future

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Vissza a jövőbe-sorozat, így ez remek alkalom a Telltale számára, hogy ismét kiadja az ötrészes Back to the Future: The Game-et, csak most más platformokra.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

Telltale-es Humble Bundle - még négy napig

Ezúttal a Humble Weekly Sale is kifejezetten ütősre sikerült, Telltale-játékokat vehettek, ráadásul a szokott módon annyiért, amennyit nem sajnáltok kiadni értük. Még négy napig tart az akció.

Back to the Future - folytatódhat a Telltale sorozata

Újabb jel mutat arra, hogy a Telltale Games újra elővenné a Back to the Future-szériát, legalábbis árulkodó, hogy Christopher Lloyd újra Doc Brownt fogja alakítani egy eddig be nem jelentett játékos adaptációban. A fejlesztők egyik legsikeresebb sorozata a Vissza a jövőbe, aligha lenne meglepő a visszatérés.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár az idő borzasztó, és végre lenne időnk játszani, túl sok jó megjelenésre ezúttal sem számíthatunk. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ez a bevezető, de hát mi sem örülünk neki; ha a letölthető játékokat és a kiegészítőket nem komálod, akkor menj moziba, vagy várj türelemmel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.

Michael J. Fox az utolsó Vissza a jövőbe-epizódban

A végéhez érkezett az ötrészesre tervezett Back to the Future játéksorozat. Ennek örömére a fejlesztő Telltale már régóta hangoztatja, hogy az utolsó részhez valami nagy meglepetéssel készülnek, s lám, tényleg: Michael J. Fox a hangját adja az ötödik epizódhoz. De nem Martyt szinkronizálja!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nagyon laza napok várnak ránk, dobozos megjelenés szinte nem is lesz, inkább az online szolgáltatások felé kell fordulnunk, ha vállalható anyagot szeretnénk a magunkévá tenni mostanában. Lehetőségünk nyílik majd Danny Trejo bőrébe bújni, és Marty McFly legújabb kalandjaiba is belekóstolhatunk.

A Telltale még mindig hisz a filmadaptációkban

Bár egyre több kiadó és fejlesztőcég hangoztatja azt, hogy a licencelt játékokban már nincs több pénz, az epizodikus kalandjátékairól ismert Telltale Games csapatát ez nem hatja meg, és rendületlenül szerzik be a filmes jogokat. Most éppen a South Park, Simpsons, Family Guy vonalon indulnának el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten nem lesz olyan bőségben részünk, mint legutóbb, azért most sem panaszkodhatunk. A legnagyobb címnek kétségtelenül az új Need for Speed ígérkezik, amely szokatlan módon, már tavasszal boltokba kerül - mindennek persze oka van, a Shift már külön utakon jár.

Megjelent a Back to the Future második epizódja

Amikor először hallottuk, hogy kalandjátékot készítenek a Vissza a jövőbe-trilógia alapján, nem voltunk túl bizakodóak, de aztán megjelent a sorozat első része, és láttuk, hogy jó. A következő epizódra sem kellett sokat várni, Marty és a Doki visszatértek még egy kis időutazásra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Változnak az idők: míg néhány évvel ezelőtt úgy kellett összekaparni a játékmegjelenéseket a karácsony hetére, addig mostanra meglehetősen bőséges listát sikerült összeállítani, igaz, ezúttal nemhogy nagyobb, de még dobozos megjelenések sincsenek. Azért a Back to the Future-re vetünk egy pillantást!

Jövő héten jön a Back to the Future első része

Vége a várakozásnak, a jövő héten betekintést nyerhetünk a Vissza a jövőbe című filmtrilógia alapján készült játékba. Nem akármilyen kalandok várnak ránk a Telltale új alkotásában: hat hónap telt el azóta, hogy Marty McFly visszatért 1885-ből, mikor újra a tudomására jut, hogy a Doki megint bajban van.

Mozgóképen a Back to the Future

Ha rajtunk múlna, az általános iskolában kötelező tananyag lenne a Vissza a jövőbe-trilógia, de hát nem vagyunk mi olyan befolyásos emberek, így inkább megmaradunk egyszeri rajongónak. Különös hévvel várjuk a Back to the Future: The Game-et is, szerencsénkre pedig már a nyakunkon van a megjelenés.