Devil's Third

PC, Wii U

Akció, Horror, TPS, Verekedõs
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Valhalla Games
Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden atyjának játéka, mely brutális, véres és a sima lövöldözésen kívül a közelharcra is nagy hangsúlyt fektet. Befigyel a Kesser-szindróma is.
Értékelés: 3.0

Tomonobu Itagaki új fejlesztőstúdiót alapított

A Dead or Alive- és a modern Ninja Gaiden-játékok atyja, Tomonobu Itagaki tanítással töltötte az elmúlt éveket, most azonban készen áll a visszatérésre, és ismét játékot fejlesztene. Ennek apropóján alapított is egy új csapatot.

Devil’s Third - év végén leállnak a szerverek

A Nintendo egy frissen kiadott közleményben megerősítette, december végén leállítják a nem túl jól sikerült Devil's Third multiplayer szekcióját. A döntés a nyugati régiót is érinti.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!

GC 2015: Íme, a Devil's Third launch trailere

Nagy eséllyel a Gamescom miatt adta ki ilyen hamar a Nintendo a Devil's Third launch trailerét. Itagaki mester játékának a megjelenéséig még több mint két hét van hátra, de az előzetes kicsit enyhít a várakozáson.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

Frissítve: PC-re is megjelenik a Devil's Third multija

Már februárban feltűntek a Steam adatbázisában a Devil's Third Online-ra utaló jelek, s most a Valhalla Game Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a korábban Wii U-exkluzív cím többjátékos módja PC-n is napvilágot lát.

Devil's Third részletek Itakagitól

A Valhalla Game Studios hosszas hallgatás után nemrég tért vissza a köztudatba, és mint ismert, Itagaki legújabb játéka kizárólag Wii U-ra fog megjelenni. Most pont tőle tudhatunk meg főbb részleteket az akciójátékról.

Tizenkét perc a Devil's Third társaságában

A hosszú csend után végre tisztességes gameplayt kaptunk Itagaki mester régivonalas akciójátékáról, a Wii U-exkluzív Devil's Thirdről. Már csak egy hónap van hátra a megjelenésig, így ez a videó vízválasztó lehet.

E3 2015: Tíz percig mozog a Devil’s Third

Hamarosan révbe ér Tomonobu Itagaki Wii U-s akciójátéka, a Devil's Third. A mester most tíz percen át demózza a véglegeshez közeli verziót. Japánban augusztusban érkezik a cím, reméljük, a nyugati premier sincs messze.

Simán halad a Devil's Third fejlesztése

A júniusi E3 óta nem hallottunk Tomonobu Itagaki Wii U-exkluzív akciójátékáról, ám a Valhalla Games fejese a minap megerősítette, hogy a fejlesztés simán megy és 2015 folyamán megjelenhet a Devil's Third.

E3 2014: A negyedik galériafrissítés

Ezúttal a Nintendo-hívők örülhetnek, hiszen egyetlen kivétellel a kiotóiak masinájára érkező sikervárományosokról mutatunk állóképeket. Hogy a többiek se csüggedjenek, elrejtettük a Dying Light legújabb screenshotjait is.

E3 2014: Így néz ki most a Devil's Third

A Nintendo bejelentése után nagy port kavart, hogy a Devil's Third Wii U-exkluzív lett - igazából mi örülünk neki, hogy a THQ csődje után Tomonobu Itagaki játéka nem tűnt el a süllyesztőben. Húsz perc játékmenet következik.

E3 2014: Wii U-exkluzív lett a Devil's Third

Az általában családbarát Nintendo lecsapott a nem igazán családbarát Devil's Thirdre, a játék így kizárólag Nintendo Wii U-ra fog megjelenni idén. Ha emlékeztek még, ez Tomonobu Itagaki új projektje.

2014-ben jelenik meg a Devil’s Third

Régen hallottunk már Itagaki új akciójátékáról, a Devil's Thirdről. A játék atyja szerint minden sínen halad: a projekt már nyolcvan százalékban elkészült, nincs akadálya annak, hogy jövőre a boltokba kerülhessen.

Halad tovább a Devil's Third fejlesztése

A THQ csődbe jutása után kérdésessé vált a Devil's Third sorsa, ám Tomonobu Itagaki új játéka köszöni szépen, jól van. A fejlesztőknél jó hangulat uralkodik és a munkálatok szépen haladnak.

Hivatalos: PC-re és tabletekre is jön a Devil's Third

Miután a THQ jóvoltából ismét Tomonobu Itagaki csapatánál vannak a Devil's Third jogok, végre zöld utat kapott a játék. A konzolos verziókat továbbra is a Valhalla Games fejleszti, míg a PC-s és a táblagépes változatot a Combat Arms sorozatról elhíresült Doobic Game Studios hegeszti.

Újra Itagakinál vannak a Devil's Third jogai

A THQ az Eurogamernek erősítette meg hivatalosan, hogy miután lemondott a Devil's Third kiadásáról, a jogokat visszajuttatta Tomonobu Itagakinak és csapatának, a Valhallának. A kiadó a pénzügyi nehézségei miatt kényszerült mérlegelésre, úgy vélte, nem nyer majd a játékon túl sokat.

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.

Lemond a THQ a Devil's Thirdről

Íme, a THQ második áldozata, ha lehet, Tomonobu Itagaki még jobban aggódhat, mint a South Park alkotói. A kiadó az éves pénzügyi helyzetjelentése során elárulta: lemond a Devil's Third kiadási jogairól, a címet átveheti más, mert neki nem lesz elég az a nyereség, ami ebből a projektből származhat.

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.

THQ: jó volt a Space Marine, jó lesz a Saints Row

A THQ is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült többek között, hogy a Warhammer 40.000: Space Marine volt az elmúlt három hónap legkeresettebb THQ-játéka. A karácsonyi szezon legnagyobb ásza a Saints Row: The Third lesz.