Kinect Adventures X360

Mindenféle izgalmas játék gyűjteménye a Kinecthez - raftingolni például már biztosan lehet benne!
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1299762000

10 millió eladott Kinect - új Guiness-rekord

Azt mindenki sejtette, hogy a Kinect sikeres lesz, de azt valószínűleg még a Microsoft sem, hogy ekkora. Arról meg pláne csak álmondhattunk, hogy még egy új Guiness-rekordot is megdönt a készülék. Bizony, úgy néz ki, hogy még értelmes játék nélkül is ekkora siker a futurisztikus technika.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1295115338

Játéktermi arcade gép Kinecttel - bejelentve

Úgy látszik, a mozgásérzékelős technológia nem csak az otthonainkban lehet teljes, a BMIGaming jóvoltából hamarosan érkezik a játéktermekbe szánt arcade gép Let's Kinect néven. A cucc belsejében természetesen egy Xbox 360 játékkonzol pihen, két kontrollerrel és természetesen a szenzorral.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1289923539

Egymillió Kinect tíz nap alatt

A Microsoft ötmillió Kinecten szeretne túl adni még idén, ezért minden bizonnyal őket is kellemes megkönnyebbüléssel töltötte el a hír, hogy az amerikai starttól számított tíz napon belül máris egymillió példány kelt el a mozgásérzékelős kamerából. Persze négymillió még mindig hátra van.
1289225095

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.
1289052600

Szinte mindenhol elfogyott a Kinect

Nem meglepő módon hatalmas a kereslet a Microsoft új mozgásérzékelős technológiájára. A nyitás tényleg egy igazi platform indulásához hasonlítható: hatalmas sorok álltak a pénztáraknál éjfélkor, és szinte a teljes raktárkészlet elfogyott a termékből.
1288944001

Így rajtolt Amerikában a Kinect

Tegnap óta vásárolható meg Amerikában a Microsoft új mozgásérzékelős kamerája, a Kinect. A redmondiak hatalmas bulit ígértek a startra, pénz az volt rá bőven - kiválasztottuk hát a legdurvábbnak tűnő New York-i premiert, ahol az egész Times Square lilába borult az új kütyü tiszteletére.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.