Kinect Adventures

Xbox 360

Akció, Sport, Kaland
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő:
Mindenféle izgalmas játék gyűjteménye a Kinecthez - raftingolni például már biztosan lehet benne!
Értékelés: Nincs még értékelve

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.

10 millió eladott Kinect - új Guiness-rekord

Azt mindenki sejtette, hogy a Kinect sikeres lesz, de azt valószínűleg még a Microsoft sem, hogy ekkora. Arról meg pláne csak álmondhattunk, hogy még egy új Guiness-rekordot is megdönt a készülék. Bizony, úgy néz ki, hogy még értelmes játék nélkül is ekkora siker a futurisztikus technika.

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.

Játéktermi arcade gép Kinecttel - bejelentve

Úgy látszik, a mozgásérzékelős technológia nem csak az otthonainkban lehet teljes, a BMIGaming jóvoltából hamarosan érkezik a játéktermekbe szánt arcade gép Let's Kinect néven. A cucc belsejében természetesen egy Xbox 360 játékkonzol pihen, két kontrollerrel és természetesen a szenzorral.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

Egymillió Kinect tíz nap alatt

A Microsoft ötmillió Kinecten szeretne túl adni még idén, ezért minden bizonnyal őket is kellemes megkönnyebbüléssel töltötte el a hír, hogy az amerikai starttól számított tíz napon belül máris egymillió példány kelt el a mozgásérzékelős kamerából. Persze négymillió még mindig hátra van.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.

Szinte mindenhol elfogyott a Kinect

Nem meglepő módon hatalmas a kereslet a Microsoft új mozgásérzékelős technológiájára. A nyitás tényleg egy igazi platform indulásához hasonlítható: hatalmas sorok álltak a pénztáraknál éjfélkor, és szinte a teljes raktárkészlet elfogyott a termékből.

Így rajtolt Amerikában a Kinect

Tegnap óta vásárolható meg Amerikában a Microsoft új mozgásérzékelős kamerája, a Kinect. A redmondiak hatalmas bulit ígértek a startra, pénz az volt rá bőven - kiválasztottuk hát a legdurvábbnak tűnő New York-i premiert, ahol az egész Times Square lilába borult az új kütyü tiszteletére.

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.

Tizenkilenc játékkal startol itthon a Kinect

Az Egyesült Államokban tizenhét, az öreg kontinensen pedig tizenkilenc nyitócímmel startolhat a Microsoft új mozgásérzékelős kontrollere, a Kinect. A redmondi cég az Xbox történetének legnagyobb reklámkampányára készül, egyes információk szerint 500 millió dollárt pumpálnak majd a marketingbe.

A Kinecté lesz a játékipar legnagyobb startja

A Microsoft eddig is hajlamos volt durván szuperlatívuszokban beszélni a Kinect kapcsán, nem véletlenül, hiszen irdatlan mennyiségű pénzt ölnek a kiegészítőbe. Most azonban megtudtuk, hogy a cég szerint ez lesz a játékipar valaha látott legnagyobb startja.

Mozgásban az új Xbox 360 dashboard

Nem titok, hogy a menüpontok elhelyezkedése némileg leegyszerűsített formában kerül megvalósításra a Kinect startjával egy időben - erre hívja fel a figyelmet az új Xbox 360 dashboardot bemutató videó. Ügyelve arra, hogy a mancsunkkal hadonászva is viszonylag könnyedén tudjunk kotorászni a kezelőfelületen.

Túl nehéz lenne másolni a Kinectet

A Microsoft szerint szinte megoldhatatlan technikai problémákba ütközhetnek azok a versenytársak, akik valamilyen módon megpróbálnák utánozni a mozgásérzékelős cucc szoftverét és erejét. Szóval kedves kínai üzemek, inkább ne is pocsékoljátok az időtöket!

Képlopatok az új Kinect dashboardról

Elkezdődött a Kinect-kompatibilis új Xbox 360 dashboard bétatesztelése, a meghívottakat pedig láthatóan nem nagyon tartotta vissza a titoktartási szerződés, így néhány tévéről lőtt képen láthatjuk viszont, milyen változások érik majd a konzol kezelőfelületét.

Hivatalos Kinect kiegészítők érkeznek

Bár még maga a várva várt mozgásérzékelős szenzor sem érkezett meg, a Perfomance Designed Product nevű cég a Microsofttal karöltve hivatalos Kinect kiegészítőket dob a piacra. Fali állvány, TV-re csíptethető állvány mindig jól jön, ugye?

GC 2010: Megvan a Kinect európai dátuma

A Microsoft végre hivatalossá tette a mozgásérzékelős kütyü hivatalos európai megjelenési dátumát, mely alig egy héttel az amerikai premier után esedékes. Mivel az új Xbox 360 250GB igen sikeres, a Kinecttel kapcsolatban is hatalmas eladásokat várnak.

A HWSW is kipróbálta a Kinectet

A videojáték-konzolok irányítási rendszerét többnyire a lehető legegyszerűbb módon próbálják megoldani a gyártók, mégis van, akinek nem áll kézre a kontroller, nem tudja megkülönböztetni a gombokat, ügyetlen a mini joypaddel - írja a HWSW.

A Microsoft megerősítette a Kinect árát

Eddig kellett várnunk a redmondiak hivatalos álláspontjára, a korábban számításba jött árak nem voltak túlzóak, tényleg 150 dollárba fáj az új technológia.

UE 3.0-t használ a Sorcery és a Kinect Adventures

Az Epic Games kedvelt grafikus motorjával igyekszik kivenni a részét a Sony és a Microsoft mozgásérzékelős technológiájának nyitócímeiből.