Forza Motorsport 4

Xbox 360

Autóverseny
Kiadó: Microsoft Game Studios, Fejlesztő: Turn 10
A Forza Motorsport is Kinect-támogatást kap, a lehetőségeink tovább bővülnek az új kütyünek köszönhetően. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
Értékelés: 9.4

Már egymilliárd dollárt hozott a Forza-sorozat

Hosszú utat tett meg a Forza-széria, a Turn 10 Studios bejelentette, hogy eddig egymilliárd dollárt hozott a konyhára a frencsájz. A Forza Horizon 3 is átlépte a 2,5 millió eladott példányt, és ezzel a generáció legkelendőbb versenyjátéka lett.

Tíz éves a Forza Motorsport

Ugyan egy nappal megcsúsztunk, de ezúton is szeretnénk boldog születésnapot kívánni a Turn10 sikersorozatának, a Forza Motorsportnak, ami 2005. május 3-án jelent meg, s lett kihívója a Gran Turismónak.

Bemutatkozik a Forza Rewards

Új pontozási rendszert mutattak be a Forza Motorsport-játékokhoz, a szolgáltatás autókkal, játékbeli pénzzel és más nyalánkságokkal jutalmazza majd a játékosok teljesítményét.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Blogajánló: Comic-Con a Gamekapcson

Vasárnap befejeződött az év egyik legnagyobb geek fesztiválja a Comic Con. Az esemény hatására komoly emberek öltöztek be valamelyik szuperhősnek, óriás robotok harcoltak szörnyekkel - lázba is hozta bloggereinket.

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...

Forza 4 - itt az ingyenes SRT Viper-csomag

Rögtön a második ingyenes DLC-ről szóló hír következik mára, szinte már-már azt hisszük, a kiadóknak nem is kell a pénz. Oké, talán mégsem fogjuk ezt hinni, de jóleső érzés, hogy a Forza Motorsport 4-tulajdonosok ingyen megszerezhetik az új SRT Vipert.

Forza Motorsport 4 - előzetesen a Porsche DLC

Ma jelent meg a Forza 4 legfrissebb letölthető tartalma, mely a kultikus német sportautógyár klasszikus verdáit teszi elérhetővé a játékban. Ha hiányoltad a Porschékat az alapjátékból, itt az idő, hogy magadévá tedd a csomagot Xbox Live-ról. Trailerünk is van.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!

Top Gear DLC-vel bővül a Forza Motorsport 4

A májusban érkező kiegészítés nem véletlenül kapta a népszerű autós brit sorozat nevét, elvégre igazi válogatott ínyencségekre tehetjük rá a mancsunkat. Igen, benne lesz a hőn áhított Hennessey Venom GT és egy sor más exkluzív aszfaltszaggató is. A trailer is bemutatja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?

Jön a Forza Motorsport 5, hivatalos a Horizon is

A Microsoft megerősítette, hogy a Forza Horizon hétvégén kiszivárgott trailere valódi, tényleg nyílt világú autós címet készít a Playground. 2013-ban érkezik a Forza Motorsport 5 is, azonban két különböző játékról van szó, ezt fontos leszögezni. Mintegy ráadásul, a Forza 4 is új DLC-vel bővül, jönnek a Porschék!

Forza Motorsport 4 - jön a Pirelli Car Pack

Örömhír: a generáció legjobb autós játékának fejlesztése nem áll le! Hamarosan érkezik a Pirelli Car Pack, ami a nevével ellentétben nem különböző gumikat fog hozni, és még csak gumisműhelyt sem kell menedzselnünk. Kapunk viszont néhány legendás autót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.

Forza 4 - jön az American Le Mans Series Pack

A Turn 10 bejelentette, hogy jövő héten új DLC-t kap a Forza Motorsport 4, mely American Le Mans Series Pack névre hallgat. Kapunk egy sor új verdát, de a címmel ellentétben nem csupán amerikai benzinfalókat. A csomag kiadása egybeesik a Community Monthly Rivals Mode új eseményeivel.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!

Forza Motorsport 4 - új DLC decemberben

Megjelent, és kifejezetten szerettük a Forza Motorsport 4-et, ami nem véletlen, hiszen a jelenlegi generáció leginkább összeszedett, minden apróságra odafigyelő autós anyagáról van szó, igazi autórajongóknak. Az igazi autórajongók pedig értékelni fogják az új DLC-t.

Amerikában is a Battlefield 3 vitte el az októbert

Befutottak az NPD Group októberi statisztikái, a tízes toplista szerint a Battlefield 3 volt az amerikai játékosok kedvence a hónapban, ráadásul szokatlanul jók voltak a PC-s eladások is, köszönhetően a sorozat gyökereinek. A legkeresettebb konzol még mindig az Xbox 360 a tengerentúlon.

Megjelent a Forza 4, Dan Greenawalt beszél

A mai napot a suli vagy a munkaidő vége után valószínűleg mindenki a kanapába tespedve fogja tölteni, miközben Ferrarikkal alázza a jónépet. Amit meg is értünk, hiszen a Forza Motorsport 4 fantasztikusan sikerült, így talán érdekes lehet hallani, mit mond a mögötte álló ember.

Forza Motorsport 4 launch partyk Pesten és Budán

Hivatalosan péntektől vásárolható meg kicsiny hazánkban a Forza Motorsport 4, ennek örömére a Microsoft két helyen is launch partyt szervez, versenyekkel, ajándékokkal, s éjfél után megkezdődő értékesítéssel. Ha egy kicsit is érdekel az év autós játéka, ott a helyed!