PlayStation Move Heroes PS3

A Sony legnépszerűbb játékhősei, Jak, Dexter, Ratchet, Clank és Sly Cooper egy játék erejéig közös küldetést vállalnak!
1303065631

PlayStation Move Heroes teszt

Ratchet & Clank, Jak & Daxter, Sly & Bentley egy helyen, egy univerzumban? Vajon mi lehet ennek az oka, mi okozhatta ez a „balesetet”? Tény viszont, hogy ez már önmagában is megér egy misét, lássuk hát mennyire is lesz értelme templomba barangolnunk a PlayStation Move Heroesért...
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1296464424

PlayStation Move Heroes - februárban demó

A Sony bejelentette, hogy még a végleges változat márciusi megjelenése előtt játszható demóval kedveskednek a játékosoknak a Ratchet and Clank szereplőit is felvonultató, kizárólag a mozgásérzékelős technológiát előtérbe helyező PlayStation Move Heroesból. A platformjátékok szerelmesei örülhetnek.
1295116272

Dátumot kapott a PlayStation Move Heroes

A Sony számos exkluzív címet ígért az idei évre, közülük kifejezetten érdekes lehet a PlayStation Move Heroes, amely a PS3 mozgásérzékelős kontrollerének népszerűsítésére hivatott. A játékban a Sony legnépszerűbb sorozatainak főhőseit hozták össze egy új kaland erejéig.
1294679902

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!
1291993519

Új képeken a PlayStation Move Heroes

Hét darab új screenshot érkezett a korábban Heroes on the Move címen ismert PlayStation Move Heroesról. Annyi tuti, hogy a játék már most a jövő év legdurvább platformjátékának tűnik, elvégre az összes olyan játékhős szerepet kapott benne, akik nélkül elképzelni sem tudnánk, hogy mi az a PlayStation.
1278418260

Körvonalazódik a Move nyitójáték-felhozatala

Bár egyelőre csak japán vonatkozásban, de ismertté vált az ősszel boltokba kerülő PlayStation Move nyitójátékainak listája, illetve a további megjelenések menetrendje is.
1276625400

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!