Nintendogs + Cats 3DS

A Nintendo és Miyamoto közkedvelt állatneveldéje folytatódik, ezúttal macskákkal bővítve a repertoárt: a játék háromféle kiadásban is kapható lesz.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1304344800

Éppen befért a hazai legjobbak közé a Portal 2

Az összesített toplista tizedik helyén nyitott, ezzel éppen befért az élbolyba a Portal második része. A Valve remekművét látszólag nem csak a kritikusok, hanem a játékosok is komálják: ráadásul az eladásokat még nem is a számítógépes, hanem a konzolos változatok húzták.
1303223400

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.
1302436800

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
1301929200

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1298739277

Elstartolt a Nintendo 3DS Japánban

A hideg idő ellenére is szép tömeg gyűlt össze a japán üzletek előtt, a minap rajtolt el ugyanis a Nintendo következő generációs kézikonzolja a keleti szigetországban. Persze ahogy az várható volt, türelmesnek kellett lenni: a gépek jó részét az előrendelők vitték el, és a maradék készlet sem volt túl bőséges.
1298469600

Befutottak az első Nintendo 3DS játékértékelések

Emlékeztető: Japánban már a héten boltokba kerül a Nintendo következő generációs kézikonzolja, a 3DS, ennek apropójából pedig az első játékértékelések is elérhetővé váltak. Ahogy az sejthető volt, a többség jó pontokat kapott, de azt nem gondoltuk volna, hogy a Nintendogs + Cats viszi a prímet.
1297940400

Előzetesen a Nintendogs + Cats

Az első Nintendogs megjelenése után nem gondoltuk, hogy érkezhet még ennél nagyobb cukiság. Aztán jött az EyePet az PlayStation 3-ra, majd a Kinectimals az Xbox 360-ra, úgyhogy a Nintendónak lépnie kell. Ezért jön a Nintendogs + Cats, kutyákkal és cicákkal, teljesen 3D-ben.
1294648209

3-8 órát bír a Nintendo 3DS akkumulátora

A múlt héten lezajlott Nintendo World 2011 rendezvényen a csodamasináról több részletet is felfedtek Japánban. Azt is, hogy mire számíthatnak a játékosok a 3DS akkumulátorának üzemidejével kapcsolatban, továbbá a kézikonzol pontos megjelenéséről is fellibbent a fátyol, valamint a nyitójátékok listájáról is.