The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Nintendo 3DS

Akció, Kaland
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
A Nintendo klasszikus Zelda-epizódjának feldolgozása a 3DS-re - a térbeli látvány is üt!
Értékelés: Nincs még értékelve

A Nintendo már dolgozik a következő Zelda-játékon

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere után nincs abban semmi meglepő, hogy a Nintendo úgy döntött, folytatja Link kalandozását. A hírt Eiji Aonuma is megerősítette, most már csak az a kérdés, mikor kapjuk meg az új részt.

Napi WTF: Film készült a Zelda alapján - de milyen!

Erre nem számítottunk. Egy YouTube-csapat filmet készített a The Legend of Zelda alapján, de úgy közelítette meg az alapanyagot, ahogy nem is gondolnál rá: bűnügyi drámává gyúrták a Nintendo klasszikusát.

Cáfol a Nintendo, nem készül sorozat a Zeldából

Sokáig tartott, de a Nintendo hivatalosan is cáfolta a Wall Street Journal februári cikkét, amiben a lap arról írt, hogy a kiotóiak és a Netflix élőszereplős sorozatot készítenek a The Legend of Zelda alapján.

Élőszereplős The Legend of Zelda-sorozat készül?

A Netflix állítólag TV-sorozatot készít az egyik népszerű Nintendo-játékról, a The Legend of Zeldáról. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy az élőszereplős széria egyfajta "családbarát Trónok harca" lesz. Érdekesen hangzik!

Egy lépéssel közelebb a LEGO Zeldához

Ilyen az, amikor valakinek van egy ötlete, sőt egy álma, és nem fél tenni annak megvalósulásának érdekében. Így LEGO Zelda elkészítésének lehetőségét már hivatalosan is megvizsgálja a LEGO, persze ez még nem jelenti azt, hogy lesz is a dologból valami.

Oldalnézetes Mario-epizóddal erősít a 3DS

A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy a következő pénzügyi évében oldalnézetes Super Mario-játékot dob piacra - bár korábban több Nintendo-munkatárs, köztük Shigeru Miyamoto is megerősítette, hogy újabb Mario-címeken dolgoznak a cégnél, a formális bejelentés eleddig elmaradt.

Már készül az új 3DS-es The Legend of Zelda

Mit új, gyakorlatilag az első, hiszen a júniusban megjelent The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D csak egy remake volt, az igazi 3DS-exkluzív epizódot még hegesztik a Nintendónál. A játék készültét maga Eiji Aonuma erősítette meg egy portugál gamer lapnak, a londoni Zelda-koncert előtt.

HWSW: Óriási veszteséggel zárt a Nintendo

Az idei pénzügyi év során másodszor volt kénytelen változtatni év végi előrejelzésein a Nintendo, miután a szeptemberben véget ért hat hónapot a vártnál nagyobb veszteséggel zárta. A vállalat láthatóan továbbra is bízik a karácsonyi szezonban, a 3DS-ből márciusig még mindig 16 millió darabot akar eladni.

Egymillió példány kelt el a 3DS-es Zeldából

Még egy kis 3DS, ezúttal azonban jobb híreket kaptunk: a júniusban boltokba került The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D lett a kézikonzol legsikeresebb játéka, miután elsőként büszkélkedhet a platformon egymilliós eladásokkal. Sovány vigasz a Nintendónak, de azért megsüvegelendő az eredmény.

Egyelőre bukás a 3DS, máris csökkentik az árát

Nem telt el fél év, máris csökkenteni kell a Nintendo 3DS árát. A kiotói konzolgyártó első negyedéves helyzetjelentése alapján a konzol kudarcnak számít, azt a Nintendo is elismeri, hogy nem igazán volt slágercímük az elmúlt negyedévben. A vállalat vesztességgel zárt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.

E3 2011: Szülinapi Zelda-meglepetések

Tavaly a Super Mario ünnepelte, idén pedig a The Legend of Zelda tartja meg a huszonötödik születésnapját. Ha lehet, a Nintendo még több meglepetéssel kedvesedik a sorozat rajongóinak, több régi-új címet is bejelentett, emellett különféle extrákat is ígér a következő hónapokra.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.

Előzetest kapott a Zelda: Ocarina of Time 3D

Hiába játszottuk már rongyossá a The Legend of Zelda: Ocarina of Time-ot korábban, jelenleg a felújított 3D-s változatot várjuk leginkább a Nintendo 3DS felhozatalából. Az új játék júniusban fog megjelenni, kedvcsinálónak pedig álljon itt egy új trailer, mellyel néhány szép emléket eleveníthetünk fel.

Képeken a Zelda: Ocarina of Time 3D

A Nintendo 3DS nem teljesít úgy, ahogy azt a piaci szereplők várták: a GameStop szerint például egyre csökken iránta a kereslet. Talán az a probléma, hogy még nem jelentek meg az olyan klasszikusok, mint a Zelda. Ennek örömére most a Ocarina of Time 3D-s remake-jéből csemegézünk kicsit.

Zelda: Ocarina of Time 3D - új infók és látnivalók

A The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D már most az egyik - ha nem a - legütősebb cím a Nintendo 3DS-en még annak ellenére is, hogy a játékot anno rongyossá játszottuk Nintendo 64-en. A 3DS azonban nem csak nosztalgiára lesz jó, bőven vár ránk újdonság is, ha a 3D-s változat mellett döntünk.

Júniusban jön a 3DS-es Zelda: Ocarina of Time

A Nintendo hosszú listát közölt, melyen azok a platformjaira készülő játékok szerepelnek, amelyek tavasszal vagy a nyár elején kerülnek boltokba. Az egyik legérdekesebb cím közöttük minden bizonnyal a 3DS-es The Legend of Zelda: Ocarina of Time, amely júniusban mutatkozhat be a nagyközönség előtt.

GDC 2011: Lezajlott a Nintendo keynote

Élőben követtük a Satoru Iwata, Nintendo-főnök vezényletével lezajlott előadást a GDC-ről, ahol a tömény üzleti éljenzés mellett azért a játékokról is esett szó. Kiderült, hogy a DS még mindig durvább eladásokkal rendelkezik, mint az összes többi konzol, és bejelentették a 3DS-es Super Mariot is.

25 éves a The Legend of Zelda

Rövid időn belül újabb Nintendo-cím töltötte be a huszonötödik születésnapját: a The Legend of Zelda első része éppen huszonöt esztendővel ezelőtt mutatkozott be Japánban, azóta pedig a sorozat töretlen népszerűségnek örvend világszerte. Jelenleg két új Zelda-játék készül.

Nintendo World 2011 - itt a 3DS játékok listája

A jövő hónapban nagy 3DS bejelentésekre készül a japán cégóriás a Tokióban zajló Nintendo World 2011-en, és ami a legfontosabb, végre kézzel fogható formában is kipróbálható lesz, mire képes majd a nextgen handheld masina. Befutott a kiállításon résztvevő 3DS játékok listája, csemegézzünk!