Patapon 3

PSP

Akció, Stratégia
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sony
Készül a Patapon harmadik része, az új játék természetesen megint PSP-exkluzív lesz.
Értékelés: 8.5

Íme, a PS Plus augusztusi kínálata

A Sony bejelentette, hogy augusztusban milyen játékokat kapnak a PlayStation Plus előfizetői - PS4-re és PS3-ra is három-három játék érkezik a cross-buy lehetőségnek köszönhetően.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Múlt héten nagyon szűkös volt a felhozatal, a mostani már nem annyira: a jó hír, hogy ezúttal össze lehet futni nagyobb címekkel is, a rossz viszont az, hogy ezen nevek játékos kivetülései bizonyítottan pocsékra szoktak sikerülni. Azért vessünk rájuk egy pillantást!

Áprilisban jön a Patapon 3

A Patapon az a sorozat, amivel viszonylag keveset foglalkozunk annak ellenére, hogy a PSP pályafutásának egyik legjobb címéről van szó, s magunk is rajongói vagyunk a Patapon törzsnek. Hogy ennek mi az oka, azt ne firtassuk, de ha már van jó hírünk, azt megosztjuk veletek: áprilisban jön a harmadik rész.

GC 2010: Patapon 3 mozgásban

A Sony szeszélyes ritmust diktál a Patapon 3-ban, a harmadik rész immáron kiterjedt multiplayer lehetőségekkel fog rendelkezni. A cucc mindig jó volt arra, hogy unalmas perceinkben előkapjuk farzsebünkből és kissé idióta Funky Beatre rázva nyomuljunk egyet lüke karaktereinket terelgetve.

E3 2010: Készül a Patapon harmadik része

A Sony konferencián nem szenteltek neki túl sok időt neki, és még most sem tudunk róla semmit, viszont legalább tudjuk: készül a Patapon harmadik része!