The Last Story

Wii-exkluzív szerepjáték a Final Fantasy atyjától, Hironobu Sakaguchitól - lehet, hogy az utolsó...
1452013200

Új játékon dolgozik a Final Fantasy atyja

Évek óta csak mobilos játékokat fejleszt Hironobu Sakaguchi, a Final Fantasy-sorozat megálmodója. A Famitsunak azonban elárulta, hogy 2016-ban egy nagyobb projekten fog dolgozni.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1326798049

Még egy trailer a The Last Story-hoz

Van élet a Legend of Zelda: Skyward Sword után is, legalábbis RPG-fronton. A hamarosan nyugdíjba vonuló Nintendo Wii talán legutolsó életképes szerepjátéka jelenik meg februárban. Nyitott világ, mesés sztori, felfedezés és izgalmas harc - ezeket kínálja a The Last Story.
1321873200

The Last Story - itt az első európai trailer

Minden egyes alkalmat meg kell becsülni, amikor egy alapvetően japánföldre szánt RPG a nyugati országokban is tiszteletét teszi. S egy JRPG igazán a Nintendo gépén érzi igazán jól magát - lássuk, hogyan próbálják elnyerni az európai rajongók kegyeit a médiakampány első felvonásában.
1313681888

GC 2011: Végleges dátumot kapott az új Zelda

A Nintendo frissítette a megjelenési listáját, pontosította az ősz folyamán érkező címek dátumait, illetve hozzácsapott egy-két újat is. Az új Zelda novemberben érkezik, de karácsonyra lesz még Mario, jövőre pedig a Pandora's Towerrel és a Last Story-val is játszhatunk.
1293548348

The Last Story - videón a harcrendszer

Bár a The Last Story új előzetesét japánul gagyogják végig a fejlesztők, azért néhány érdekességet így is le tudunk szűrni Hironobu Sakaguchi legújabb alkotásáról. Az pedig már most biztosra vehető, hogy a Nintendo Wii-n eddig még csak kevés ilyen szerepjátékkal találkozhattunk - ha találkoztunk egyáltalán.
1287585900

The Last Story - ízelítő a történetből

A Final Fantasy eredeti alkotója, Hironobu Sakaguchi a Lost Odyssey után sajnos elhagyta a HD-konzolok vidékét, s a The Last Story néven futó szerepjátéka már csak Nintendo Wii-re jelenik meg. Ez azért nem akadályoz meg minket abban, hogy lelkesedjünk érte.
1279448640

Sakaguchi a The Last Story után is folytatja

A játék címéből, és egy korábbi, félrefordított nyilatkozatából arra lehetett következtetni, hogy ez lesz a Final Fantasy atyjának utolsó játéka. De nem ez a helyzet.
1279204080

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.