Blacklight: Retribution

PC

Akció, FPS
Kiadó: Perfect World, Fejlesztő: Zombie Studios
Elkészült a Blacklight: Tango Down folytatása a Zombie Studios fejlesztésében, kizárólag letölthető formában.
Értékelés: Nincs még értékelve

Bezár PC-n a Blacklight: Retribution

Ha egy remek, ingyenes online shootert kerestetek, akkor a Blacklight: Retribution sosem volt rossz választás. A Hardsuit Labs játéka azonban márciusban sajnos bezárja a kapuit, a PC-s kliens pedig teljesen megszűnik.

Lehúzta a rolót a Zombie Studios

Huszonegy év után hivatalosan is bezárta kapuit a Blacklight: Retributiont és a Daylightot is készítő, Seattle-ben székelő Zombie Studios. A korábbi tagok egy része a frissen alapított Builder Box-nál folytatja a munkát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Launch traileren a Blacklight: Retribution

A Zombie Studios multiplayerre kihegyezett online FPS-e a PlayStation 4 nyitójátékainak sorát erősíti, ráadásul free-to-play címként minden érdeklődő kipróbálhatja a startkor. Most a launch trailerrel szolgálhatunk.

Fejlesztői naplón a Blacklight: Retribution

A Sony legújabb "beszélgetések az alkotókkal" címen futó videosorozatának főszereplője a PS4 free-to-play lövöldéje, a Blacklight: Retribution. A Zombie Studios illetékesei mesélnek a munkálatokról.

E3 2013: Blacklight: Retribution - PS4-es trailer

Csak áldani lehet a Sonyt, amiért egyre több teret enged a free-to-play shootereknek. A Warframe mellett a Blacklight: Retribution is PS4-re költözik. Ha kíváncsi vagy az expós trailerre, kattints!

GDC 2013: Az indie fejlesztők felé nyit a Sony

Még csak a Game Developers Conference első napján vagyunk túl, a japán vállalat máris két kézzel szórja a bejelentéseket. Szám szerint 25 címmel készült a Sony, és érezhetően a független fejlesztők felé nyit.

GDC 2013: PS4-re is jön a Blacklight: Retribution

A korábban PC-re megjelent Blacklight: Retribution PlayStation 4-en is tiszteletét teszi - erősítette meg tegnap a Sony. A Zombie Studios alkotása itt is free-to-play elven működik majd.

Jövőre jöhet az első Unreal Engine 4-es játék

A Blacklight: Retribution fejlesztője, a Zombie Studios bejelentette, hogy következő játéka 2013 második negyedévében jelenik meg. A pszichológiai thriller látványáért az Unreal Engine 4 felel majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?

Blacklight: Retribution - bétás játékmenet

Javában tart a Blacklight: Tango Down folytatásának, a Retributionnek a zárt bétatesztje - ha még nem vagy benne, nem késő jelentkezni. Innen érkezett egy hosszabb gameplay felvétel. Lesz itt minden: a közeljövő hadviselése, mechek, robbanások. És mindez free-to-play rendszer keretében.

Folytatást kap a Blacklight: Tango Down

Pár hete érhető el Live-on a multis mészárlásra kihegyezett Blacklight: Tango Down, amit a PC-s verzió követ. A Zombie Studios már a folytatásról beszél.