Operation Flashpoint: Red River PC, PS3, X360

A realisztikus harci FPS nem áll meg a Dragon Rising után, itt az igazi folytatás - a játékhoz DLC-k is kaphatók.
1449308580

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.
1391178022

Humble Weekly Sale - főszerepben a Codemasters

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, amiben a főszerepet a Codemasters-játékai kapták. Egy dollárért Operation Flashpoint és Overlord jár többek között, hat dollárnál pedig DiRT-játékok is bekerülnek a kalapba.
1322218800

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!
1308931200

Újra megjelenik az első Operation Flashpoint

A Bohemia célja, hogy egy név alá hozza az egész sorozatot, így az eredeti, legendás Operation Flashpoint újra megjelenik, csak éppen ArmA néven. Az eredeti példányok tulajdonosai ingyen letölthetik az új kiadást és örülhetnek, hogy megvan nekik ugyanaz a játék kétszer, csak más néven.
1307952000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.
1304967342

Operation Flashpoint: Red River teszt

Lehet, hogy rétegjátéknak csúfoljuk azt, ahol csak lassan araszolunk előre, a messzi tájat fáradságosan feltérképezve, s ahol egy bozót is életet menthet. Az nagyátlag nem szereti, ha egyetlen bekapott lövéstől elterül, s továbbjutáshoz próbál életképes stratégiát fejben kitalálni. Az OPF-et így ismertük, de előbb-utóbb mindenki elkurvul.
1303392600

Operation Flashpoint: Red River - launch trailer

Lassan shooter-túltengésünk lesz: éppen csak végigtoltuk az új SOCOM-ot, hamarosan jön a Duke Nukem Forever és a Black Ops pályacsomagja is. Most pedig megkaptuk az Operation Flashpoint: Red River indító előzetesét, ami persze azt jelenti, hogy hamarosan belevethetjük magunkat a végleges játékba.
1303227011

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges napok várnak ránk, a héten jó eséllyel mindenki talál fogára való játékot - már ha tényleg akar. A legnagyobb királyság természetesen a Mortal Kombat lesz, de mi már kíváncsian várjuk a Portal és az Operation Flashpoint folytatását is. És ez még nem minden...
1303221644

OPF: Red River - a harmadik fejlesztői napló

Ismét számos gameplay felvételnek lehetünk szem és fültanúi a héten boltokba kerülő Operation Flashpoint: Red Riverből. Ezúttal a multiplayer módról regélnek nekünk a Codemasters munkatársai. Hiába nagy a hangsúly a kompetitív összecsapásokon, azért az igazi ízt a kooperatív lehetőségek adják.
1302181208

OPF: Red River - a második fejlesztői napló

A hónap végén fut be az Operation Flashpoint következő része, a megjelenés körüli hercehurcák felgyorsulnak, ennek apropóján a Codemasters immáron a második fejlesztői naplóval örvendezteti meg a taktikai FPS-ek szerelmeseit. A folytatás nagyságát a részletgazdagság adja majd.